2-3 aydır böyle şiş dişi patladı patlayacak derken böyle olmuş . Normal mi acaba eti yukarı gelmiş gibi
Azı dis değil mi canım belki öyle oluyordu azı çıkarken
Evet azı üstten bi tane çıktı ama onda görmedim bembeyaz zaten çıktı çıkacak derken böyle olmuş
Bizimki beyaz boyle degil
Bizimde altları bembeyaz patladı patlayacak ama bilmiyorum geçmezse doktora gideceğim. Etrafımdakiler de azılar çıkmaya yakın öyle olmuştur dediler
Bizimki de böyle çıktı azı dişi altlardan endişelenecek bir şey yok ama yeme içmedinde bozulma olursa doktora götürün krem verir en azından
Yani 2 3 aydır 4 azı dişi aynı anda bekliyoruz inanki üstteki patlamış bir hafta önce 3 tane daha bu kadar şiş bu da patladı o zaman şu 2-3 aydır zaten akşam yemiyor diyebilirim hiç bir şey
Olabilir benim kızım da öncekine göre az yiyor daha sevdiği şeyleri vermeye çalışıyorum
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ![]()
Çene dişleri bu şekilde çıkıyor bazen benim kızımında bu şekildeydi hatta onun bi parça et var gibi sallanıyordu doktoruna resim attığımda normal azı dişleri çok zor çıkar demişdi
Çok sağolun içim rahatladı evet . 4ü de aynı anda gelince psikolojik olarak çökmüş durumdayım ![]()
Dakika başı emiyor ramazanda 6dan beri ;(
Bizimki beyazdı böyle değildi