Dişte iltihap

Merhaba arkadaşlar bebeğim 3 aylık çok feci halde diş ağrısı var ve iltihaplanma var bir şey yiyemiyorum ağzımı açamadığım için bebeğimi emziriyorum sütüm yetmiyo hazır mama verdiğimde midesini bulandırıyor ve hepsini kusuyor bir öneriniz var mı iltihabın geçmesi için ya da kimsenin başına geldi mi böyle bir şey

Diş doktoruna görünmelisin canım emzirmene uygun ağrı kesici ve antibiyotik veriyor emzirme sürecinde diş tedavisi yapılıyor diye biliyorum

Tedavi gormeniz lazım diş iltihabı cok tehlikeli arkadasın dediği gibi emzirirken kullanılabilecek antibiyotik var. Ben hamileyken orta kulak iltihabı gecirdi o zaman bile antibiyotik tedavisi verildi. Daha da ilerlemeden dra gidin, dogal yontemlerle iyilesecek bir hastalık degil. Bol su sıvı tuketin sütünüzün azalmaması için

Ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum ama bı faydası yok maalesef en son gidip çektirecem galiba tabi iltihaplı iken çekerlerse

Bugün iftardan sonra gidecem inşallah

Sumakla gargara yapın antibiyotik kadar etkilidir hatta bir gece bir bardak suda bekletin bu suyla sık sık gargara yapın gercer Allah’ın izniyle geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim