Bebeğim 7 aylık dünden beri ateşleniyor kusma öksürük burun akıntısı falan yok Allah’a şükür sorun diş mi acaba ondan mı anlamıyorum alt iki dişleri çıktı ateş falan yaşamadık üst öndekiler biraz çıkmış ondan ateşleniyor yardımcı olur musunuz bana
37 , 37,5 oluyomuş diş ateşi . Eğer 38i geçerse dişten değil derler genelde. Calpol içirirsenizz hem sancısı olmaz hem ateşi diner. Ben diş sancısı çekince calpol veriyorum genelde
Bende veriyorum canım calpol içince iniyor sonra yine tekrar çıkıyor
O zaman ılık bez koyun eklem yerlerine , dişinin ateşini alması içinde buzlu diş kaşıyıco verin iyi gelir . Ama 38i geçerse ateş sebebi enfeksiyonda olabilir . İniallah bi an önce çıkarırlar dişlerini. Benimki de alt dişler çıksrken sadece kaşındı öyle ağrısı olmadı . Şimdi üstler çıkıyor gecem gündüzüm birbirine girdi baya sancılı geçiriyoruz ![]()
Geçmiş olsun enfeksiyon da olmuş olabılır sız bır doktora gorunun
Götürdüm bugün grip başlangıcı dedi doktor salgın varmış nöbete dikkat edin dedi ateş olabilir dedi calpol sekrol verdi ateş geçmezse tekrarlarsa gelin dedi.diş olsa daha çok ateşi olurdu dedi birde
ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH dıkat edın vala salgın var benım bebekte hasta ıdı yenı yenı toparlanıyor tez zamanda ıyı olur ![]()
Amin canım inşallah ama evden dışarı çıkmıyoruz canım 2 yaşında oğlumda var evden nerden geliyor anlamıyorum babadan mi geliyor yoksa kayinvalidemler eltimlerle aynı aprtta oturuyoruz onlardan çocuklardan mi oluyor bilmiyorum.
Bebekler hassastır kapıyorlar malesef hemen bol bol süt ver annesı ıyı olacak ALLAH ın ıznıyle ![]()