Dizi önerisi

Kızlar merhaba​:smiling_face: hayatım boyunca hiç Türk yapımı dizi izlemedim bana güncel(son 10 yıl içerisinde çekilmiş) TV dizisi önerir misiniz. Heyecan veren, entrika içeren, ekrana kilitleyen dizilerden var mı sevdikleriniz. Çok sakin ve mıyil mıyıl akan bir dizi olmasın. Gerçekten keyif alarak izlemek istiyorum :smiling_face:

Yaprak dökümü :grinning_face_with_smiling_eyes:

Halef cok guzel ya bide sen anlat karadeniz wardi

Hahaha aynen :rofl:

Ben yaprak dokumu

Muhteşem yüzyıl

Muhteşem yuzyil kosem

Bir zamanlar cukurova

Bu dizileri bilmem kaç bininci kere İzledim hep :grin:

Kaç yıl önceydi hatırlamıyorum ama birkaç tane önereyim. Ezel, leyla ile mecnun, poyraz karayel, öğretmen, behzat ç. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu senekilerden cennetin çocukları, ben leman, taşacak ha bu deniz izliyorum

Ben diyecektim ya.. :joy: daha soruyu tam okumadan aklıma o geldi :joy::joy: taşacak bu deniz i de arkadaşım sayasende izlemeye başladım. Ğezep fav​:joy::flexed_biceps:t3:

Kendine bu kötülüğü neden yapiyorsun :joy::joy::joy:

Baya da bir seçenek varmış :grinning_face_with_smiling_eyes: bu akşam bakıyım birinden başlıyım. Behsat ç. ilgimi çekti şuan, bir zamanlar çok popülerdi hatırlıyorum.

Evet yeni bölüm hala çekiyolar ama asla eski tadı vermiyor . Çok güzel bir dizi ve soluksuz izlersin diye düşünüyorum

Sorgu diye bir dizi var öneririm

Eşimde diyor :rofl:

Adam haklı ama​:joy:

Bende neden dönüp dönüp onları izliyorum bilmiyorum ,galiba epizotu uzun diyemi​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Esimde ayni eskiyayinizleyip izleyip duruyoruz bitiyo tekrar bitiyo tkrar :woozy_face:

Bagamlilik yapiyor galiba ya piskolojimi ne