Dizi önerisi 😂

Kızlar +18 olmayan ailemle izleyebileceğim güzel yabancı ya da yerli dizi önerebilecek olan var mı

Kız dizi izlemeye vakti nerden buldun helal olsun

1 Beğeni

Ahahahah 22.00 ile 00.00 arası genelde aralıksız uyuyor o arada izleriz diye düşünmüştüm

Ben de aha gece uykusuna yatırdım daha uyanmaz uyansa da bu doyururum devam eder uyumaya diyorum bı film açıyorum ilk 15 dk da kendim uyuyo oluyorum :rofl: bende var sanırım hantallik helal olsun yetişebilen annelere ben ve benim gibi uyku düşkünleri elendi :rofl:

Allah yardımcımız olsun :sweat_smile:

1 Beğeni

Ağğmiinnnn ağmiiinnn :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Ben sadece film izleyenlerdenim ama bu ara önerim Gassal olur :+1:t2::blush: aslında ücretli içerik ama bazı dizi sitelerine yüklemişler izleyebilirsiniz. Biraz gülelim biraz ağlayalım ve düşünelim derseniz güzel bir seçenek.

1 Beğeni

Lohusa filmini tavsiye ederim çok komik bir film :sweat_smile:film olarak istersen

1 Beğeni

Ay benim de aklımda da anne olduktan sonra biraz duygusallastim sanırım çok etkileniyorum internette bıkac sahnesini izledim şimdi korkuyorum izlemeye etkilenirim rüyalarıma girer falan diye

Ben de baya etkilendim evet ağladım doğrudur :sweat_smile: unuttuğumuz ölümü iyi hatırlattı olsun iki günde bitirdim valla :smiling_face: siz bilirsiniz tabi yine de

1 Beğeni

Ya eşim reels olarak şu adamla kadının havuzda öldüğü sahneyi atmıştı havuz yapılırken falan sonra dedim bu benim ciğerimi söker

Evet ya onu biz de izledik ben de etkilendim :face_holding_back_tears: teşekkür ederim yine de :melting_face:

Bunu izleyecektim unutmuşum teşekkür ederim :melting_face: