Doğum günü pastası

Hanımlar beni motive edin lütfen kızımın doğum günü geçti bi iki kere kuykadık hatta ama evde resim çekilmek için pasta yaptım bulunduğum yer küçük pasta yaptırmak çok zor ve çok uçuk rakamlar istiyolar güzel olacağını bilsem yinede yaptırırdım ama güvenemedim evde kendim yaptım nasıl olmuş sizce idare eder mi

3 Beğeni

Ya ben yaptırdım pastayı ama kalan herşeye kendim emek verdim tek tek.Çünkü gram yeteneğim yok mutfak işlerinde.

Bence en değerlisi olmuş onun için uğraşmışsınız ellerinizle hazırlamışsınız çok güzel olmuşşşşş

Üzerüne bikaç şekilli mumlar isim vs koyarsanız harika olur

Gurbetteyim burda kimsem yok kendimiz evde kutlıycaz büyüklerle kutladık ayrı ayrı resim çekiliriz diye heves ettm sadece mumları vs aldım yarın koyucam üstüne. Aynı bu pastanın profesyonel halini pastaneye sordum gerçi pastane demeye de bin şahit ister çiğköfteci gibi bi yer sadece bi tane var bulunduğum ilçede 3bin tl dedi bana​:open_mouth: valla acıdım ona vereceğim parayı bide emin olamadım o kadar paraya da yapamazlarsa diye. Çevrem vs olsa bende öyle ikramlıklar vs hazırlamak isterdim gerçi çocukla o da zor siz iyi başarmışsınız :joy::joy::folded_hands:t2:

Valla en güzelini yapmışsınız ben de riske atmazdım o durumda olsaydı. Zaten işte bunları hep hatıra diye yapıyoruz :slight_smile: ben de yurtdışındayız birkaç arkadaş öyle kutlamıştık iki foto sonrası kenara aldık bebekle çekildik daha çok

Ne güzel​:blush: teşekkür ederim yorumunuziçin

1 Beğeni

Gayet de güzel olmuş. Mum falan da koyulunca tam bir doğum günü pastası olmuş. Evde yapılabilecek en iyisini yapmışsın. Eline sağlık.

Burdaki gibi kenarlarına çikolata dökebilirsin daha da güzel durabilir.

Ben de kendim yaptım. Pastaneler şeker hamurlu pastalara 2000 lira istedi. Ben de pastaneden normal bir pasta aldım. Sadece beyaz krem şantili suslemesiz pasta aldım 370 TL ye. Trendyoldan yenilebilir gofret kağıdı aldım 200 TL. Onunla güller yapıp pastayı kapladım. Ucuza mal ettim hem de daha güzel oldu kendim de emek etmiş yapmış oldum. Herkes beğendi.

2 Beğeni

Harikaaa eline saglik kizimin dogum gunu geliyor bendemi boyle yapsamki

Valla bişeyler yapmaya çalıştım :joy: en azından anı kaldı

6 Beğeni

Valla bu gofret kağıdından istediğiniz süslemeyi yapabilirsiniz .

1 Beğeni

Güzel olmuş renk konseptle tam uymuş. Zaten şimdi artık böyle sade pastalar daha moda oldu

Teşekkür ederim arkadaşlar :face_blowing_a_kiss:

Doğum günü kutlu olsun​:partying_face: Sağlıkla, huzurla, mutlulukla nice senelerini görün inşallah, pastada işte olsa da yesek cinsten :face_savoring_food:Elinize sağlık…

Bugün büyük kızımın doğum günüydü arkadaşlarıyla kutlamak istedi bu büyüklükte bir pasta alsam 800-1000 arası değişiyordu bende kendim yapmak istedim 200 TL ye malzeme aldım pek yetenekli sayılmam ama biseyler yapmaya çalıştım işte ( dayılarım pastacı üstelik) tadını da beğendiler :grin: seninki daha güzel olmuş emek var bı kere :two_hearts: ha bide iyi ki doğmuş nice mutlu yıllara :birthday_cake:

Ay teşekkür ederim gerçekden dün arkadaşlarıma attığımda yaptırsaydın vs diyince moralim bozulmuşdu. Konu parası değil ama Bana burda 3 bin lira dediler aynı pastaya sadece profesyonel haline ve emin de olamadım yapabileceklerine. İçime sindi sadece anı kalsın istedim yorumlarınız da beni çok mutlu etti rabbim hepimizin evladına uzun sağlıklı ömür versin

1 Beğeni

Kolay sekil aliyormu siz oyle diyince trendyoldan baktim sekilli olanlarda war onlar nasil

Hiç kimseyi umursama canım çok güzel olmuş . Valla 3 binde bir pasta için çok ben sırf çok pahalı diye almadım işin açığı ev geçindiiyoruz bı pastaya 3 bin vereceğime çocuğumla eşimle yemeğe giderim yada başka bişey yaparım çocuğum için . En iyisini yapmışsın .

Ya evet belki büyük bir yerde olsam uygun bulur yaptırırdım ama küçük ilç seçenek yok sadece resim çekilmek için verilmez diye düşündüm teşekkür ederim tekrardan hepimize​:blush:

1 Beğeni

Kolay şekil alıyor ama yine de uğraş istiyor. Hazır şekilli olanlar da var kelebekli çiçekli falan. Onlardan kullanmadım ama daha kolay olur kelebeklerden alıp pastayı susleyebilirsiniz.Benim kızımın elbisesi gulluydu pastayla uyumlu olsun diye yaptım.