Doğum Sonrası Adet Görme

Kızlar merhaba doğum yapalı üç ay oldu iki kez düzenli adet gördüm ama bu ay 2-3 gündür gecikme yaşıyorum emzirmeyi tek değil mama ile yürütüyorum hamilelik yok çok şükür ( en korktuğum şeydi hamile değilim) korkuyorum acaba neden böyle oldu normal mi yoksa aldığım doğum surecinde aldığım kilolarla mi alakali

Canım en az 1 yıl düzene oturur merak etme bazen geç olur bazen erken tabiki kilo alıp vermelerde etken düzene girecektir hormonlarin düzelmesi zaman alacaktır

Aktif emzirmedigim için endişe ediyorum mama da veriyorum çünkü o yüzden endişe yasadim

Tabiki emzirmeye güvenmiyoruz canım korunmaya devam gönlünce olsun

Hayır emzirince adet olmuyor diyorlar ya hani ben mama + anne sütü veriyorum yine de adetim etkilenir mi acaba

Gizemcim bende 40ım çıktıktan 1 hafta sonra adet olmuştum bir de dün oldum. Yani düzenli değil şu an 1 yıl içinde düzene girecek dediler ama 7-8 ay görmeyenlerin yanında 40ımız çıkar çıkmaz adet olmamız sinirimi bozuyor :joy:

Ya benimki hep duzenliydi ya açıkçası canim sıkılıyor :smiley:

Benim de hep düzenliydi lohusalıktan sonra hemen yine başladı . 2 ay sonra bi sapıttı sonra yine toparladı. Hemen başlamış olması doğurganlığının iyi olduğunu gösteriyor demişti bana doktorum. Ben de 1 yıl emzirdim ama mama da verdim sütüm azdı. Sonraki ay yine düzene girdi. Emzirsen de emzirmesen de vücut, doğumdan sonra bi hormonal karmaşa yaşıyor. Kendine gelmesi zaman alıyor. Hamile değilsen şükret, kafaya takma :rofl::rofl::rofl:

Çok teşekkür ediyorum canım bayağı açıklayıcı olmuş :heart:

1 Beğeni