Doğum sonrası değişen düzen

Kizlar merhaba umarım herkes iyidir ayın 10una en erken randevu bulabildim o zamana kadar kafamı kurcalayan bir soruyu size danışmak istiyorum. Normalde 28 günde bir hasta olurdum yani doğumdan önce ve 5 gün sürerdi ilk gün ve son 2 gün hiç kanamam olmazdı nerdeyse sadece 2 ve 3. Gün orta düzeyde oluyordu. Doğumdan sonra uygulama 35 37 günleri bile gösteriyor yani demesine göre 35 günde bir oluyorum ve 7 gün sürüyor. Bir de kanama miktarı çok çok fazla . Doğumdan önce 5 günde 2 taş patlasin 3 ped doluyor (tabi dolmasa bile 2 saate bir değişiyorum miktarı anlayın diye belirttim.) şuan 3 günde 14lü pedler bitmiş oluyor üstelik gece pedi yani uzun olanlar yaşayan var mı?

Bnm ki değişmedi açıkçası hâlâ aynı zaman diliminde 7-8 gün sürer ilk üç gün yoğun kanama sonra ki günler leke halinde geçiyo aşırı kanamanız varsa enfeksiyon belirtisi olabilir bi kadın doğuma regl iken gidin isterseniz ama normal de de olabilecek bir durum

Benim de öyle doğum yapalı 9 ay oldu ilk 4 5 ay böyleydi hatta ağrım sızım ve aşırı kanamalarımdan dolayı yanımda da kalacak kimse yok diye eşim işe dahi gitmezdi . Rahim küçülmesi doğum anında o kanın fazla gidip gitmemesi vücudunuzdaki kanın rahimde birikmesi gibi faktörleri oluyormuş doktor demişti. Zamanla düzene oturur 5. Aydan sonra özellikle bende öyle oldu eski düzen gidiyor şimdi 6 gün adet sürme 3 gün yoğun kanama sonra hafifleme benim normalim buydu öyle de gidiyor

Merhaba benimde süresi adet döngüsü değişmedi ama kanama miktarı fazlalaştı normalde aynı sizin gibi çok az görürdüm şuan günde 7,8 ped gidiyor doktoruma sorduğumda normal demişdi ama muayne edip. Bazılarında tam tersi de olabilir azalma da olabilir demişdi