Ben gece annemleri kabul etmedim gündüz de salonda yatmamı istediler ben bebeği aldım odama gittim hep yani çok zorlanmıyorsanız annelerin istediğiniz zaman yardım etmesi geri kalan vakitlerinde evin ihtiyaçları ile ilgilenmesi gerekir diye düşünüyorum
Evet normal doğum
Hiç bir şekilde yasiyamadim
Defalarca kez soyeldim güzel güzel dile getirdim olmadı sınırlı bı sekilde getirdim ama adam takmiyir
Cinsel çift terapisti adını şuan hatırlamıyorum ama o diyordu normal doğum yapınca eşler arası soğukluk oluyorms hatta bazı danisanlari doğumdan önce diyormuş normal doğum yapmasın eşim sogurum vs diyormuş
Niye ki soğuk norlam doğum daha iyi vajina için mi
Ay şimdi bir şey diyeceğim de fazla kaçacak. Hamileliği ayrı zorluk doğumu gecesi gündüzü lan bu erkeklere noluyor da soğuyor eşinden? Biz kendimizi zorluyoruz da soğumuyoruz uykusuz kal halsiz kal bebekle evle ilgilen yine de normal doğum olursa soğurmuş paşam onlara göre sıkıntı bir o zaten tövbe yaa bir de onlara göre doğum yapalım sezeryan mı olsun herkes ohhh sen üzülme ya kadın ne çekerse çeksin zaten anası gelir de mii oh geç başka odaya zaten ağlamasına dayanamaz altını değiştirmez bunlar ne ya bebeğe yararı yok kadına yararı yok Müge Anlı’nın dediği gibi şiddet eğilimim yok ama böylelerini alıp duvara duvara carpasim var
Annem başka şehirde yaşıyor geldiğinde kaldı ama gece uyanmışlığı yok denecek kadar azdır. Yani gündüzleri annem geceleri eşim yardımcı oldu
Hamile olduğunu öğrenince sevindi mi nasıl tepki verdi?
Kesinlikle katılıyorum haklısın ama erkek işte ne diyesin bazıları gerçekten çok pis oluyor nefsi için
Doğumdan sonra genişlik vs olduğu için o hissi yaşayamıyormus beyefndiler
Anladım evet çok istiyordu sevindi