Doğum sonrası eşlerin ayrı uyuması, cevap verir misiniz lütfen

Mrb ben alt aydır doğum yapmışım ve bu sürece kadar eşim benden ayrı uydu keyfi istedigi zaman nadiren gelirdi yada ben kızdığım zaman gelirdi bu durumu yaşayan varmı hep çocuğu bahanesi diyip duruyor

Eşin keyfi istediği zaman geliyorsa sende kabul etme benim keyfimde şimdi istemiyor de. Çocuğun neyini bahane ediyor ?

Cocugu neden bahane ediyorki onunda evladı

Evt ilişki için

Bende öyle yapıyorum tavır koyuyorum bu sefer sen kadınlık yapmıyorsun diyor evliliğim alak bulak

İste bende onu dedim ağlıyor Muş zaten küçük bebek aglicak gülücük atacak konuşacak hep ağlamayı bahane eti

Ay nasıl Bi insan ya bebek ya adı üstünde Rabbim hidayet versin sizede sabır versin siz bi annesiniz öncelik bence zaten bebeği oluyo insanın sizin ilgiye yardıma ihtiyacınız var resmen o sizden bekliyo bide üste cıkıyo

Maalesef bende acaba bu durum benle yaşayan varmı diye yazmak istedim

COk şükür eşim COk anlayışlı bebeğim beşikte yatmıyo yatakda yatıyo siz yatın rahatca ben başka odyaa gıdıyım diyo sizinki birwz bencil galıba kusra bakmayında

Ay o kocalık yapıyormuş gibi bi de kadınlık mı yapmıyorsun diyor ya

Benimle kalıyor ama faydasız gönül kirildiktan sonra

Çocuk ikinizin sonuçta senin ne kadar sorumluluğun varsa onunda var. Güzellikle bunu dile getir. Lafa gelince benim çocuğum demesini biliyolar. Ağlasada ağlamasada o çocuğa hizmet etmek zorunda. İlk başlarda benim eşimde ben anlamam bilmem gibi konuşmalar yaptı. Valla dedim benim bünyem bu kadarını kaldırıyor istersen yardım etme. Canımı çıkaramazsın ya kendize kıymet verin arkadaşlar siz iyi hitmediğinizde bebeğinize de yansıyor siz iyi olun ki güzel ahlaklı pozitif birer çocuk yetirebilelim. Elbette yorulucaz çöküş dönemleri olucak ama en büyük destek eşimizden olmalı. Ona artık tek başına idare edemediğini bi şekilde destek olması gerektiğini söyleyin en çok onun ilgisine yardımına ihtiyacınız var ve bunu dile getirmekden çekinmeyin. Benim kızım doğdundan beri mama yiyor sütüm çok az gece hiç gelmiyor eşim iki kere kalkıp besliyor hafta sonu beni geç uyandırıyor niye görüyor elimden geleni yapıyorum ama bende insanım bazen oluyor ki akşama kadar biçey yiyemiyoruz bunları görmeleri lazım erkekler kendileri düşünemiyor onları bizler yönlendireceğiz. Umarım eşinizle bu sorununuzu halledersiniz birbirinize olan sevginizi saygınızı yitirmeden oturun konuşun. Herşey gönlünce olsun sağlıkla büyüt bebeğini

Normal doğum mu yaptınız

İlk günden itibaren birlikte uyuduk hastanede bile birlikte uyuduk kaynanamlar beni salonda yatırmaya çalıştı benim yatağım var dedim istemiyorum lohusa yatağı

Bence de çok saçmalamış. Bizde hep birlikte uyuduk ve geceleri bebeğim uyuyana kadar eşim uyumaz. Kırkım çıkana kadar annem yanımdaydı ama sadece gündüzleri yardımcı oldu eşim akşamları yardımcı oluyordu çünkü. Sen karşına al konuş kendi çocuğu olduğunun farkına varması gerekiyor.

Benim de annem salonda yatmamı istedi çünkü bebek ağlarsa yatak odanıza gelemem dedi ama eşim istemedi

Valla benim eşim aksine dibimizden ayrılmıyor bebeğimizi bizle yatsın istiyor ben anlamadım bu ne bencillik Allah size kolaylık versin anladığım kadarıyla lohusalığınızıda yaşayamadınız

Ben gece annemleri kabul etmedim gündüz de salonda yatmamı istediler ben bebeği aldım odama gittim hep yani çok zorlanmıyorsanız annelerin istediğiniz zaman yardım etmesi geri kalan vakitlerinde evin ihtiyaçları ile ilgilenmesi gerekir diye düşünüyorum

Evet normal doğum