14 gün önce normal doğum yaptım ama kendi doktorumun olduğu devlet hastanesinde değil. Doğum yaptığım yerdeki doktorda herhangi bir sıkıntında gel dedi fakat doğum yaptığım yer özel hastane. Dikişlerimi kontrol ediyorum bir sıkıntı yok gibi zaten eriyen dikiş atıldı. Doktorunuz doğumdan ne kadar süre sonra kontrole çağırdı veya doğumdan sonraki süreçte neler oluyor bilgisi olan yazabilir mi? İlk olduğu için baya tecrübesizim
Aramıza hoşgeldin lohusalığın hayırlı olsun canım
Benim doktorum 40 ın çıkınca gel rahim toparlamış mı kanaman ne durumda bakalım demişti 40 ımda gittim alt muayenesi ile usg yaptı
O zaman kırkım çıkınca randevu alayım da kontrole gideyim ben yinede, çok teşekkür ederim bu arada
Sezaryen sonrası taburcu olduktan 10 gün sonra gel dedi,bir de 40 gün sonra
@Aybukerogluer Merhaba , Aramıza hoş geldin
Normal doğum yaptım on gün sonra gel denildi normalde ama ben kan kaybetmistim ve karaciğer degerlerim çok yükselmişti o yüzden bir hafta hastanede kaldım. Muayene ettiler son gün öyle çıktim.
1 haftalıkken doğum yaptığım hastaneye genel muayene gittim, Aynı gün sağlık ocağında topuk kanı 2. Dozu vardı ona gittim. 15 günlükken aşıları var yine hastanrye gidicem ve 15 günlükken yine aynı sağlık ocağına gidilecek. 30 günlükken hastanede sanırım kardiyoloji muayne ve başka bi aşısı daha vardı aynı şekilde sağlık ocağına da şuanlık takip edebildiğim bu kadar
Hosbuldumm
Çok geçmiş olsun
Bebiş için sağolsun sağlık ocağındaki ebeler çok ilgili kağıda yazıp direk veriyorlar ondan yana sıkıntı yaşamıyorum bide doğum kartında ay ay neler yapılacak hepsi yaziyor ama kendim için hicbisey bilmiyorum bebiş için araştırma yaparken hep kendimi unutuyorum
Çok teşekkür ederim bu arada
Sezeryan doğum yaptıysan 10 -14 gün içinde eriyen dikiş atmadılarsa dikişleri aldırmaya gidiyorsun 40 gün sonra da normal kontrol için randevu alman gerekiyor