Kızlar çok afedersiniz 2 hafda önce doğum yaptım ama kanamam hala var ne zaman biter bu kanama ne zamana kadar sürüyor normalde doğumum zor geçdi dikişlerim oldu eve döndüğüm gün kötüleştim saatlerce durmadan kutsum aşırı güce dültü vucudum bir daha doğum yapmış gibi oldum
Canım 40 gün de sürebiliyor 20 günde senin vücuduna bağlı kimisininki 3-4 gün sürüyor kanaması iyidir için temizlenir
Teşekkürler canım vallahi insan sıkılıyor
Benim 40 gün sürdü hatta geçti bile. Ara ara arttı ara ara azaldı. Depend kullandım genel olarak. Çok rahattı.
Ben ped kullanıyorum şimdi artık vucudum pişik oldu yakında inşallah geçer
50 güne yakın sürdü benim sonrasında da 2 kere 3 gün sürecek şekilde kanama gördüm normal yani bu durum
50 gün ne kız ben şimdiden sıkıldım
Çok yoğun değildi benim bide öyle bunalımlıydım ki kanamam gözüme bile gelmedi
Bende bunaldım yeminle bazen alın götürün siz bakın diyorum ama 1 dakka bile geçmeden özlüyorum yanımda olmazsa diyer odadaysa bile uyuyamıyorum
Çok iyi anlıyorum seni ama hep öyle olucak gibi
Evet bu günlerde geçecek inşallah
Benimde 53 gün sürmüştü
çok fazla birde afedersinşz bunu söylemeye utanıyorum ama başka çaremde yok normalda benden kan geliyordu ama damla damla diyil purtılaşmış uzanan şekilde dün gece çok büyük patates büyüklüğünde bir purtılaşmış kan düşdü hatta zar zor oldu bu normal mı yani tam detaylarıyla açıklamıyorum mideniz bulanır diye
Tamamen normal