Doğum sonrası kilo verme süreci, sağlıklı tarifler, buzluk tarifleri, çalışan annelere oneriler

Kızlar doğum sonrası kilo verme sürecini anlatabilir misiniz.
Neler yaptınız bebeğim 6 aylık olcak 15 gün sonra bende işe başlıyorum zaten emen bir bebek değildi sütüm sağım ile artmadı maalesef bende 6 aylık mucadele sonucu sagim yapmayı biraktim. 5-6 gündüz sıkı bır diyete soktum kendimi bayram sonrası iş başı yapınca daha da düzene oturacak diye düşünüyorum.
Buzluk için pratik tariflere ihtiyacım var ama börek çörek olmazsa sevinirim :yellow_heart: Mesela biz yazdan soğanlı domatesli taze fasulyeyi kavurup buzluğa atarız kışın yağda salça kavurup fasulyeyi koyup pişiriniz çok pratik olur. Var mı böyle tarifleriniz çalışırken kullanilabilecek?
Ve çalışan annelerim akşamı ve sabahı nasıl planlıyorsunuz. Cumartesi pazar çalışmıyorum 9-6.30 isim.

Patlican biber közletip buzluğa atılabilir genelde öyle yapıyorum. Ispanak haşlayıp konulabilir, semizotu da aynı şekilde. Ben kızartmalık biberlerin içini boşaltıp bütün olarak koyuyorum buzluktan cikarip direk kizartiyorum tadıda değişmiyor ve sıçrama da olmuyor ayni sekilde yemeklik biberleri de dograrım küçük küçük yemek yapicagim an buzluktan çıkartıp direk kullanırım çözülmesini beklemeye gerek kalmıyor. Fasulye, nohut, bezelye baklagilleri haşlayıp buzluğa koyabilirsin büyük kolaylik oluyor. Köfte yapıp koyabilirsin kaba dizmen gerekiyor ki yapışma olmasın diğer türlü yapışıyor. Yqprak sarması buzlukta tadı değişmiyor senelerdir annem öyle yapar yeni sarılmış gibi oluyor tadı şuan bunlar var aklımda yaptıklarımdan canım

3 Beğeni

Kurabiye we kekde ayni sekild episirip atiyosun

Bisiler daha aklıma geldi yazmaya geldim :laughing: kıymayı kavurup küçük aşure kapılarına koyup buzluga koyabilirsin canım büyük kolaylık cikart ye.

Teşekkür ederim :heart:

Teşekkür ederim :heart::heart:

1 Beğeni