Doğum sonrası kilo

Kızlar 1 yıl oldu doğum yapalı hiç bir şekilde kilo veremiyorum doğumdan sonra kilo veren annelerin varsa yardımcı olurmusunuz​:pleading_face:

59 ile hamile kldim 85 le doguma gttim geri 59 kiloya dustum dikkat ettm bol su ictim oglenleri chia tohumu yedim yogurtla ice bilirsen sabah ac karnina bir bardak suya bir tatli tatli k. Chia tohumu koy bekle ic baya zayiflatiyo kuzenim oyle kilo wermis hamur isi yagli seker uzak durdum 7 den snra meywe yeme baya kilo aldiriyo

Valla diyetisyenle ilerliyorum canım onda bile yavaş Eriyorum

58 le hamile kaldım 63 le doğum yaptım doğum sonrası tekrar 58 e düştüm ama 2 ayda sırf süt olsun diye incir hurma ağacını yediğim için 63 e geri çıktım şimdi 8 ay 27 günlük 64 kiloyum vermek şöyle dursun alıyorum bide üstüne :sweat_smile::face_exhaling:

55 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyla doğum yaptım şuan 53 kiloyum ve hapur hopur yiyorum kilo almayıp veriyom

Bende insülin direnci var o yüzden ekmek sekelrli gıda vs çok hızlı kilo yapıyor bende sürekli emzirdigim için enerji açığı oluyo bende sürekli şekerli tatlı şeyler istiyor canim süt olsun diye de tahindir helvadir yeyince iyice yukseliyo degerim​:face_exhaling:

Ben de aynı oldum sanırım :woman_facepalming:t2: 56 ile hamile kaldım 62 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 55’e düştüm ama şu an 57 58 filanım. Eski kıyafetlerimi giyemiyorum :smiling_face_with_tear:

Kız hiç sorma hamileyken bile olan elbisem olmuyor artık ne yapcam bilmiyorum denemediğin şey kalmadı

Benim de öyle :woman_facepalming:t2: