@Asya.1 Aramıza hoş geldin canım
Ya bende kullanamadım 53 kilo olmama rağmen minicik göbüşüm kaldı ,9 aydır sezeryan oldum ,acaba korse kullanırsam benimkide gidermi?
@Asya.1 Aramıza hoş geldin canım
Ya bende kullanamadım 53 kilo olmama rağmen minicik göbüşüm kaldı ,9 aydır sezeryan oldum ,acaba korse kullanırsam benimkide gidermi?
Denemekten zarar gelmez bnce dene
53 kilo ne ya ben 10 yıl önce evlenirken o kilodaydım şuan senden 15 kilo fazlayım o kiloya tekrar dönebilsem o minicik göbüşü hiç dert etmem
zayıfsın zaten korse takıp eziyet etme kendine
Ben de bakim bundan diğer korseler hiç rahat değil çünlü
Bak kuzum ben gün içinde giyiyorum diğerlerine göre daha rahat en azından ileride diğerlerini takarım diye düşündüm şimdi bunu biraz kullanayım dedim diğer türlü olandan almadım sen aldın mı var mı tavsiye ettiğin?
Bak ben bu modeli kullanmıştım 3 sene önce belim 73 cmden 67 ye düşmüştü kısa sürede çok güzel şekillendirmişti. Sonra kullanmayı bıraktım kilo aldım S beden olduğu için bidaha giyemedim. Çok sağlam çokta etkili ama kullanması diğer korselere göre daha zor balenli olduğu için.
Bende aldım WC giderken zor oluyor o yüzden çıkardım saldım çayıra mevlam kayira
Hım bende bu korseden sonra bu sizin attığınız gibi almayı düşünüyorum
İşe yararsa banada haber verin bnde iki aydır sezeryan oldum ama göbeğim olduğu gibi duruyor diğer korselerden kullandım ama hava çok sıcak olduğu için resmen pistim kullanmayı bıraktım ama hala hamile gibi görünüyorum
Mutlaka veririm. Ben çünkü bacağa kadar olanları kullandım daraldım bi de bunu demicem fermuarlı olması giyip çıkarma açısından kolay görünüyor
Bununla wc e gitmek zor olmazmı?
Eğer dışarda giyiyorsan zor oluyor