Dogum sonrası Lazer epilasyon

18 gun once normal dogum yaptim ne genital bolgeye dikişten ötürü ne zaman lazer epilasyon vurulabilir ? Gebelikten once gidiyordum dondurmak zorunda kaldım bu sureç nasil ilerliyor?

1 Beğeni

Lohusalıgınız bıttıkten sonra lazere devam edebılırsınız

Peki genital bolge aciyor mu dogumdan sonra biliyor musunuz

Benın guZellık merkezim var ayrıca usta ogretıcıyım merak ettıgın şeyler varsa sorabılırsın acı durumu cıhazdan cıhaza degısıyor ve senın biraz acı esıgınle alakalı bir durum canım

Ben doğumdan 3 ay sonra başladım ama gitmeye erindiğimden bence 2 aylıkken başlanabilir ben bi acı hissetmedim.

Bebekle gitmek zor oluyor mu yoksa birakabildigin veya yaninda biriyle mi gittin

1 Beğeni

Ben cumartesi pazar eşim evde olduğu zamanlarda gidiyorum bebeği bırakıp. Salondaki kadın buraya getir bebeğini biz severiz bakarız sen işlemdeyken dedi ama benim için rahat etmez yine hafta sonları gidicem.

Ben bişey sormak istiyorum o zaman:) lazere 3 yıl önce başladım ilk altı ay düzenli gittim sonra bacak koltukaltı nerdeyse bitti. Bacak koltukaltı için 6 ayda bir özel için 2 ayda bir gidiyordum. Hamilelik girdi araya benim koltuk altında 5-6 tane çıkıyor bacağımdada sadece dizimde çıkıyor tek tük. Özel bölge alt kısım bitmiyor azalmıyor bile. Şuan halı hazırda paketim var 6 seans kaldı. Bunu bitirdikten sonra başka bir makina varmış ona gel dediler. Tek tek atış yapıyormuş. Sence gitmelimiyim yoksa boşunamı?

Sundu söyle alcagın bıtıs hormonlarınla alakalı bbacakkarın vurup dız kapaklarında varsa çok normal orası kemıklı bölge olduğu ıcın başlık tam oturmadıgından orada alınan sonuç azalıyor ama bıtmez diye hırsey yok düğün atış atılırsa bıter özel bölgeye gelince alt kısım ıslak ve nemlı olduğu ıcın genutal alt bölgesi zor bıtter ama Cıhaz tüyune uygunsa ve atış düğün yapılırsa orasında bıter benım bıttı ben kendi kendime yaptım bırde kaç sene geçti ve doğum yaptın tek yük vardır tüyüm bence devam et Cıhaz degıstırmene gerek yok ama ama cıhazının adını öğrenirsen ıpl Cıhaz mı lazer cıhazımı söyleyebılırım sana ıpl cıhazlar da korkutmasın seni eğer ıyı bır ıpl ıse ve estetısyenının taraması güzelse ondada sonuç alırsın tavsıyem lazere devam et ve sonuç aldtıktan sonrada senede tüy durumuna göre 1 2 seans yaptırırsan sureklılık sağlarsın

1 Beğeni

Biyerden duymuştum şimdi biten tüylerimiz varya oraya tekrar tekrar atış yapılırsa kıllar tekrar uyanırmış bu doğrumu? Bide bana o makinayla yaptığımızda tüylerini en az 4 gün önceden al belli olsun oralara atış yapıcaz dedi bu sefer kıllar yanıp cildimi yakmazmı? 2 hafta sonra randevum öğrenirim cihazın adını. Şimdi girdiğim cihaz Alex dedi ama herkes Alex diyor bu cihazların sahtesi çokmuş.

Bide özel bölgede acıyor diyince makinanın derecesini düşürüyor bu aldığım verimi düşürürmü acaba canım yansada söylemesemmi