Dogum sonrası Regl düzeni

Selam güzel anişler :smiling_face_with_three_hearts:
Ben dogumdan sonra 4 ay sonra oldu ama hic hissetmedim daha once reglim çok zor geciyordu iki gün yatak sıcak su torbasi sürekli vs bu ay yine 9lmam laximdi ama normalde 16 mayista olmuştum bu ay 14 olacaktim ama olmadim
Bu durumu yassayan oldu mu şasırdim
Hamilelik durumum yok
Cunku yasak esimle birlikte olmam

Evet düzensiz oluyor ilk aylarda risk de yoksa stres yapmayın bence :hugs: stres de geciktirir unutun gitsin ne zaman olursa o zamanı kaydedersiniz. :cherry_blossom:

Teşekkürler
Ama iate elimde degil stres yapmamak

4.ayda oldum ben de ama hiç beklemedim ne zaman olcam diye sonraki 2 ayda gecikti hep 1 hafta kadar yine de olumsuz dusunmedim olabilir çünkü vücut yenileniyor hormonlar kendine gelecek zamanla. Sizin durumunuzda erken bile olabilir gecikti demek için :blush:

Normalde bebegimi emziriyordum beklemiyordum erken olmayi cunku hep 6 aydan sonra regl oluyoruz ve ya bazilari bi seneyw kadsr olmuyoruz gibi diyince bend3 erken oldugumda sasirmistim
Hayirlisi bakalim

Emzirmekle regl olmamanın alakası yok. Emzirme hamilelikten de korumaz. Bu bilgiler çok defa yanıltıyor anneleri aman dikkat edin. 40 gün lohusalık bitince olanlar da var. Bunyeden bünyeye değişir o. 1 sene olmadım diyenin başka bir sıkıntısı vardır o biraz fazla olmuş :blush:

Bende anlamadim ilk anneligim benimde diyincr sasiriyorum

Hamilelik durumu da yoksa bebeğinizle ilgilenin siz, kendinize bakın, olabilir deyin boş verin :hugs: ne kadar az stres o kadar rahat bir hayat. :woman_getting_massage:t2: