Hanımlar 4 ay önce doğum yaptım 40m çıktığından beri adet oluyorum bu üçüncü adet oluşum kanamalarım yoğun ve pihtili oluyor normal mi bilemedim böyle olan var mı
Bende 3 ay önce doğum yaptım 2 defadır adet oluyorum aşırı aşırı yoğun normal dedi herkes. Doğumum travma olduğu için doktorada gitmek istemiyorum
Hadi ya normaldir umarım en kısa zamanda düzene girer ya
Benimde ikinci doğumum 4 aylık oldu bebeğim ama bende adet oluyorum olmayınca süt korur diyorlar oluncada süt korumuyor diyorlar yani korkulacak bişey yok kişiden kişiye değişiyor benim kız kardeşim var o da emziemeyi kesene kadar olmazdı melela
Aynn olduğum için değil bu kadar kanaması normal mi onu merak ettim yani bir kadın doğuruyor tamm da düzene girmesi ayları buluyor
Bende üç ay önce doğum yaptım iki defa adet gördüm ilk üç gün adetim yoğun üç günde normal oluyor
Evet 3 gün yogun oluyor sonra normale dönüyor zaten ama o 3 gün çok Zor geçiyor valla yerimden kalkamiyorum
Merhaba bende doğum yapalı 3 ay oldu ilk kez regl oldum aşırı aşırı yoğun kanama ve pıhtı oldu. 2 günde 3 paket depend bitirdim Doktora gittim ve rahim kalınlaşması olduğunu söyledi.Hormon hapı verdi. Tedavi olarakta hormonlu spiral önerdi. Sizin de baktırmanızı tavsiye ederim.
Ama zaten doğum sonrası rahim kalınlaşması normal diye biliyorum düzene girer diye biliyorum ama tabiki baktirmakta fayda var