Doğum sonrası regl

Kızlar 30 Aralık doğum yaptım lohusalik kanamam 20-25.gunumde bitmişti yanlış hatırlamıyorsam 8subat 40im çıktı 28-şubat 1mart kanamam olmuştu regl kanamasi diye düşündüm 1martdan bugüne kadar hiç kanamam olmadı normal bişey mi acaba

Ben 17 ocakta doğum yaptım logusalık kanamam 1 hafta anca sürdü sonrası lekelenme şeklinde geldi daha regl olmadım bende bu konuyu merak ediyorum

Bende 28 kasımda doğum yaptım 20 25 şubat lekelenmem oldu sadece o günden beri hiçbirşey yok. kanamamda 20 gün kadar sürmüştü doğumdan sonra bence gayet normal

19 ocakta doğum yaptım 40ım çıkana kadar lekelenmem sürdü bayramın ilk günü adet kanaması geldi 1 hafta sürdü. Kişiden kişiye değişen bir durum sanırım . Doktorum emzirme adet olmaya belli bir süre engel olabilir ama gebe kalmaya olmaz demişti . Belki ondan kaynaklıdır.

22 Kasım’da sezeryan doğum yaptım 56 gün lohusa kanamam sürdü ardından 2 gün sonra ilk reglimi oldum.kizim 4.5 aylık ve ben 3.sefer regl oldum.sadece anne sütü ile besleme yapmama rağmen regl düzensizliği yaşamıyorum.kisiden kişiye değişen bir durum bu

9 aylık bebeğim ben hala olmadım anormal bir durum mu acaba

Benim yıllardır adet düzensizliğim vardi 4-5 gün geciktigi erken geldiği oluyordu zaten o yüzden takvim uygulaması kullanıyordum ama bir kere olunca düzensizdir olsa devamı gelir sanmıştım

1 sefer olup aylarca olmayan da olabiliyormus her vücudun yeni düzene alışması farklı olmanın da olmamanın da zorlukları var.regl olunca vücut nereye yetsin şaşırıyor olmayınca da şişkinlik ve sıkıntısı başka.elbet düzene girer ama eğer 2.bebegi hemen düşünmüyorsanız süt korur diye düşünmeyin yinede dikkatli olun

Yok yok Rabbim veriyor ondan geliyor ama uzuunca bir süre düşünmüyorum psikolojim kaldırmaz valla