Doğum sonrası saç dökülmesi

Kızlar ben doğum yapalı 3 ay 10 gün oldu ilk başlarda saç dökülmem yoktu şimdi 10 15 gündür aşırı saçlarım dökülüyor yaşayan var mı ne yapmam lzm

1. Ayda başladı benimde , 6. Ay bitiminde durdu. Çok fazla dokuldu, aynada belli oluyordu açıklıklar. Vitamin eksikliğinden kaynaklı oluyor malesef. Kan verip eksikliğe göre vitamin başlayın. Domtora da söyleyin, ona göre zinco içerikli ilaç veriyorlar .

Hani bizim Antep’te anneyi tanıyınca derler doğru mu acaba @felcin :smiling_face: ama ben kan degerlerime baktım maşallah Demir depolarim bile dolmuş bana mevsimsel emzirme kaynaklı kendiliğinden geçer dedi dr

Öyle derler evet :slight_smile:

Gerçekten anneyi tanıma da 4. Ay civarı başlıyor :slight_smile: benim emzirme döneminde beslenmeden kaynaklı Demir iyi idi , emzirmeyi bıraktım daha doğrusu kendisi bıraktı demirim 4 e düştü . Su anda da dökülüyor mesela benim, vitamin eksikliğinden kaynaklı . Şimdide kendimize yetismeiyoruz maşallah , bebeğe koşmaktan :slight_smile:

Kaç aylıkta bıraktı @felcin

1. Ayda canım, Ramazan’ın son günü idi. Tuttum oruçları ben , acaba azaldimi rizkina mi mani oldum diye çok düşündüm sonra :(( baya zorladimda kesinlikle istemedi

Ya şimdiki nesil böyle inan 2 yaşına dek emeni çok az duyuyorum

Benim dökülmelerim de 3.5 aydan sonra başladı

Canım aramıza hoşgeldin hemen hemen hepimiz aynı şeyden muzdaribiz bende burada sormuştum bı arkadaş bana bioxsin Forte şampuan önermişti o baya azalttı dökülmesini düzenli olarak kullanıyorum ben faydasını gördüm deneyebilirsin inşallah sende de etki eder .

Ilk sene dokulur ikinci sene duzelir…

Benim kızım 14 aylık oldu yeni azaldı dökülmem