Dogum travmami nasil normallestirebilirim

Annenizin telefonunda ne gördünüz ki herkesi gönderdiniz

1 Beğeni

Hala atlatmış değilim tv da bile doğum sahnesi göründe elim ayağım titriyor maalesef hem eşimden hem kendi öz annemden destekde görmedim o 4 gün boyunca eşim aramadı anneme canım yanıyor anne dedikçe tersledi sadece gerçekten Allah bin kere razı olsun kayınvalidem aslında gerçekten anne gibi davrandı sabahlara kadar belime masajlar yaptı doğum yaptım annemle evim yakındı kayınvalidem uzaktı annem sadece 5 dk gerçekten öyle geldi kızım masal Miraya baktı sevmiş gibi yaptı gitti eşim desen gece 12 1 e kadar gelmedi kavgalar ettik hep kayınvalidem yanımdaydı oğluyla tartıştı gitti kendi eliyle yemek yedirdi giydirdi utancımdan çok ağladım beni giydirirken bile annemi çok aradım hala aynı gelmez aramaz sormaz eşim düzeldi ama ben ona karşı düzelemedim sadece kızımla ilgileniyorum sarılık geçirmiştik birde şükür o da geçti onunla mutluyum çok şükür sende üzülme diyemicem geçecek ama eminim ben kızıma baktıkça iyiki diyorum :pleading_face:

Teyzemlere kalmakta istemiyorum da mecbur yazmıştı

Annelerin geneli öyle bacılarına dert yanar iyi yapmışsınız yollamakla

1 Beğeni

kuzum benim de 17 saat sürdü. çok zor bı durum bide suni sancı… ahhh! hatırlamak istemiyorum. çok zordu. Allah’ım kimseyi o durumda bırakmasın… ben de bilmiyorum vallahi doğumdan korktum. daha da çocuk yapmam diyorum Allah büyüktur büyük konusmamayaim ama doğum hayatta çok zordu benim için 10 günde toparlanamadım İnan ki. 10 gün sonra ayağa kalktım. hareketsizlikten her yerim ağrıyordu. üstüne kabızlık
çok çok zordu

Ilk oglumda 2 gun sanci cektim tovbe ettim dogurmam diye 2. Oldu ondan sonrada tovbe ettim 3. Oldu ve en zoruydu :rofl: unutuluyor

1 Beğeni

Ben ciktim dogumhaneden odaya gittim esim yanima geldi 2. Yi istiyormusun dediginde ben evet demistim benim de uzun surdu dogumhanede durmam ama kolay dogumdu Allah ima binlerce şükürlee olsun ki yardim etti ama o anlar gercekten unutulmuyor bence zamanla alışıyorsun

o da güzel :smiley::smiley:

Aynen öyle yaptım gönderdim çok şükür de bakabildim

1 Beğeni