Doğumdan 3 ay sonra hamilelik şüphesi

:smiling_face_with_tear: inşallah olursun ya kan tahlili de veremedin demı yani adetinin üstünden de baya zaman geçmiş hamile olmuş olsan evdeki testte muhakkak çıkardı bence

Yok canım sağlık ocağında çok sıra vardı bekleyemedim bugün kendi doktoruma randevum var bakalım ona soracağım. Bencede çıkardı biraz araştırdım doğum kontrol hapını ara vermeden kullanmakta geciktirebilirmiş umarım öyledir

Evet canım çünkü hormonları etkiliyor düzensizlik normal

Yokmuş canım gebelik doktorum usg ile de baktı çok şükür ilaç yapmış olabilir dedi yasmin yazdı değiştirdi umarım bir an öncede sökülür reglim sinirler üstümde 2 buçuk haftadan beri ağrı var gelen giden yok :sweat_smile:

Ay çok sevindim senin adına canım :smiling_face_with_three_hearts: umarım herkes hazır hissettiği istediği zaman hamile kalır. Gerisi işte korku stres gerilim yaşatıyor :grin:

1 Beğeni

Çok sağol canım inşallah :folded_hands: Stresten mahvoldum hiç sorma daha oğlum 3 aylık napardım bilemiyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Geçti gitti önümüzdeki aylar için şans diliyorum hepimize :joy::joy: ya sen yine güvendesin korunma yöntemin daha güvenli :joy: bizim Allah’a emanet valla erkolara bu konularda ne kadar güven olur tartışılır benim gibi olanlara Allah yardım etsin :joy: