Ben 3 ay sonra birlikte oldum iç dış dikiş vardı dikislerimde çok geç düştü o haldede yapmam dikislerim patlar korkusu ile bide canımın acısından ilişkiye girmek bile istemedim Allah’tan eşimde sorun etmedi çektiğim acıyı gördü
Bnm kizimda dis dikisim wardi bunda ic disim atildi ic dikis gecmi iyilesiyo
İyileşir ama zamanla baya uzun sürüyor toparlanması dikişler düşse bile sancı oluyor germe oluyor
Ben dogum yapali 3 ay oldu hala iliskiye girmedik ne istek kaldi ne vakit oldu cunku 24 saat cocukla ilgileniyoruz. Once iyilesme sureci sonra da vakit bulamama. Cozum fikri olan bana da soylesin lutfen
9 ay önce dogum yaptım hala istek yok(önceden de yoktu) çok acıyor çok nadir yapıyoruz ve artık sorun olmaya başladı
evledıgımızde de vajinusmustym zaten hala yenı yenı atlatıyorum. Bende normal dogum yaptım o da etkiledi. Şu konuya bir çözüm bulamadım. Kadınız sonucta bizim de ıhtıyaclarımız var acıkca da yazıyorum ama çok zorlanıyorum gerçekten bu konuya çözüm bulabilen var mı? Hiç sorun yaşamayan tamamen ilişkiye odaklanan kadınlar lütfeeen yazın. Kafada mı bitiyor? Özel kremimi mi var? ![]()
![]()
Ben dogum yapali 3 ay 3 gun oluyor son iliskimiz de hamileliğimi öğrendiğim zamandı zaten. Düşünün arkadas gibi yaşıyoruz resmen. Korkuyorum aklıma binbir türlü şey geliyor gider aldatır vs erkek sonucta yenik düşer hormonlarına diye. Ama aşamıyorum acıyacağını biliyorum bende de vajinismus var sanırım tam teşhisini koyamasam da.
Ve 3 aydır bebegim geceleri uyku sorunu yaşadığı icin sadece kucakta uyuduğu veya hic uyumadığı için cinselliği aklımıza bile getiremiyoruz zaten. Ne kadar boyle devam edecek bilmiyorum bu konuya da ayrıca başlık açıcam zaten
Yaşadığınız şey çok normal. Daha 3 ay olmuş, hamilelik, lohusalık gibi 2 zor dönemden geçmişsiniz ve kucak dışında uyumayan bir bebeğiniz var. Yani uykusuz, yorgun, hormonal açıdan zor bir dönemdesiniz. Tüm bunlara rağmen cinsel istek duyan kadın cindir.
birçok kadın birkaç ay hatta sene istek duymaz hatta eşinin yaklaşımına göre iyice uzaklaşabilir.
Öncelikle “ Cinsellik olmalı “ düşüncesini kafanızdan uzaklaştırmaya çalışın. Bu sizi iyice gerip daha da uzaklaştırabilir. eşinize halinizi anlatın onu sevdiğinizi, isteklerine önem verdiğinizi ama şu an öyle bir modda olamadığınızı söyleyin. Belki bir birleşme olmadan onun da gönlünü yapacak sizi de zorlamayacak bir yol bulursunuz. Cinsellik geniş bir kavram neticede. Geçici bir çözüm olarak deneyebilirsiniz belki?
Bence senin gibi düşünen cok kadin var. Bir örneği de benim ama yazana kadar sanki bir tek ben bu problemi yaşıyormuşum gibi hissetmiştim meğer ne cok insan varmış. Özellikle anneye asiri bağımlı bir bebek varsa ve uyumuyorsa gerçekten bırak cinselligi duşa girmek bile bir lüks oluyor. Bence aslında biz de bedenen ve ruhen cok hazır hissetmiyoruz yorgunluktan ama sırf uzaklaşmayalım eşimin gözü dışarı mı kayar acaba hersey daha zor mu olur diye bir de bunun baskısını yaşıyoruz. Halbuki mucizevi bi süreçten geçiyoruz bunu anlamamız lazım galiba. Hayatımızdaki insan da buna saygı duymali ama cok da uzak durmamali. Cok uzak durunca da kadın acaba artik beni beğenmiyor mu da uzak duruyor diye düşünüyor. Ayyy içim şişti kadin olmak cok zorrrr
Ben de doğum yapalı 3 ay 3 gün oldu hala ilişkiye giremedik. Bi kaç sefer denedik ama canım çok acıyo yapamıyorum nasıl aşıcaz bilmiyorum. Eşim sağ olsun hiç zorlamıyo. Ben de vajinusmus mu oldum diye düşünmeye başladım artık