Olabılır aman o ısler benlık degıl ya dok. Gıtmek ıstmedogım ıcın belkıde .
Bende 2 .yi oldum sen nasil sayiyon baslangic tarihinden ikinci olus tarihinemi yoksa ilk bitis tarihinden 2. Baslangicami
Bıtıs den itibaren sayıyorum. 24 gun olmus
Yok hiç hissetmiyorsun yok gibi bişey ne sen nede eşin
Benimde 22 gun oldu canim daha yeni dogum yaptik duzene girer benim duzenliydi normalde
Ben bugün hastalandım ara kanama değilmiş normal geliyo…bu adetliyken sütün tadı degisiyomus galiba çocuk tiksinmez demi
Bnmde duzensızdı bakalım duzene mı gırıyor acaba
Ay ay korkuyım bn
İnsallah girer canim bide normal dogum yaptin
Hahahah o nadir olan bisey kiz bende kullandim spral kayma falan olmadikca sorun olmuyo sadece adet kanaman uzun ve fazla oluyo. Esin hissetmiyo yani bende bi haber gormusdum iliski sirasinda spiral adama batmis hastaneye oyle goturmusler
Bende korkuyorum ama mecburum diğer yöntemler işe yaramadı şuan üçüncüyü prezervatif ile hamile kaldım dogurdum ilk isim gene sprail takılmak olacak
Ben iki sene çocuğu emziriyim o zamana kadar spirale devam 2 sene sonra rahim sarkmasi ameliyatı olacam o zaman tüpleri baglatmayi düşünüyorum
Dün bende gittim sezaryen de 6 ay dolması lazım dedi doktor
Sizin nekadar oldu dogum yapali takdilarmi bende gidip bosuna geri gelmeyim diye kararsiz kaldim
Hahaha bnzer seylerı gormusuz ben dırek ılıskı yasarken kadın alta adam uste ıyle kalmıslar o sıpralden dolayı galıba tutukluk yaptı ellem yada adamın seyını tutu
Geçmiş olsun cnm
Allah razı olsun
Hahahaha aynen aynen ayni seyi gormusuz adama batmis spiral tovbeler olsun gulmeyim guldugum basima gelir
Bn guluyum senın yerıne bn taktırmadım oyle seyler ters bana