Merhaba guzel anneler 3.5 ay once sezeryan oldum gecen ay ilk reglimi oldum bu ayda oldum acaba pazartesi gitsem spiral takarlarmi bi suresi varmi bunun tecrubeli anneler
Cnm bana hastanede en az dört ay demişler di takarlar bence dört aya yanasmissin bende bekliyorum adetimi hala olmadim
Etlik sehirdemi dediler canim sende oraya gidiyodun takarlar heralde ozaman pazartesi gitsemi bidaki ayimu beklesem acaba hastane yakinda bebegi birakmak sorun pek huysuz bu aralar durmuyi ben yokken
Evet orda dediler cnm
İstersen bı ay daha bekle ben. Sorduğumda doğum da bana vücudun toparlanması lazım en az dört ay sonra takilabilriisn demişti
İşim garanti olsun bidaki ay gidiyim ozaman canim cok saol
Aynen cnm zaten havalar soğuk Mart ayında düzelir havalar olmadı bebeğinize goturusun yanında biri daha gelir onlar bakar sende takinirsin benim içinde o büyük bı endişe hala bı takinsaydim diyorum bana yaramıyor ama en azından bı sure kullanmam lazım çünkü üçüncü bebeğe prevatifle patlaması ile hamile kaldım
Aynen canim oyle yaparim artik. Kayiyomu niye yaramiyoki aman prezervatifede guven olmuyoki keske baglatsaydin kordonlarini 3 tane var cocugun
Ben 40 im çıkar çıkmaz taktırdım her hangi bi zaman yok 3 ünde de hep kırk sonrası taktırdım…bazen adet ol gel diyolar bende ya aylarca olmazsam riske atamam dedim doktora oda kan testi ver bişey yoksa takarız dedi taktı siz gidin bı doktora ne olur ne olmaz bu arada benimkiler normal dogumdu belki sezeryan sonrası farklı bı işleyiş vardır onu bilmiyorum
Adet biter bitmez cinsel ilişkiye girmeden gidip takilmali,adetden sonra cinsel ilişkiye girip gidince bazi doktorlar spiral takmiyor,ya hamile kalirsan ilişki sonrası falan diye
Gittigim hastaneye @Yasemin1 cevap veren arkadasda gidiyo ben 40 kontrolune gotmedim 40 kontrolunde spiralin nezman takilacagini soylemisler 4 ay demisler bosuna gitmeyim diye bidaki ayi bekliycem artik canim
Adetliyken takiyolar ilk takdirdigimda oyle takdirdim ona ragmen hamilelik testi yaptilar ha adetli degilkende istersen takiyolar evet canin biraz yanar diyolar ama test iki turlude yapiyolar
Yok hiç bı acı sızı vs olmadı hissetmedim bile normal muayene gibiydi adeti bekleyemedim dediğim gibi 3 ay geçti hala olmadim mesela
Ben daha once takdirdim adetliykende bende aci hissetmedim bu ay dolsunda adet gunu beklemeden goderim artik
En iyisi işi garantiye almak
Aynen oyle vallahi
Kac gun arayla reglı oldun . Ben de 2 kere oldum ve aralarında 24 gun var normal mj acaba . Sımdı mılet hep gec olunca bn de erken olunca ıcıme kurt dustu
Ay ay bu dedıgınız ıcat ıcınızde olunca ıkıskıdw sorun olmuyor mu ben bı vıdeo gormustum bebebk spiral ıle gelıyordu dunyaya bıde bu sıpıral takan kadınlar eslerıyle ılıskıye gırınce nasıl oluyor bıl ıyom da yan etksı oluyormus hastanelık
ne kadar dogru bılmjyom
Şuanda bı kanama var ama.adet mi ara kanama tarzı mi bilmiyorum
Valla ben ilkini 1.5 sene ikinciyi de 7 sene kullandım hiç bı sıkıntım olmadı hissetmiyorsun ki ha var ha yok duzenli kontrolüne gidersen kayma vs varmı diye baktirirsin o spiralle hamile kalanlar bı taktırıp bidaha gitmiyo herhalde kayiyo farketmiyolar bence