Doğumdan sonra ilk adet nolur yardım

İlk adetim 4 ay sonra oldu aşırı yoğun ve ağrılı sizce normal mi ilaç da içemiyorum sütten bebeğe gecer diye çok kötüyüm lütfen oneriniz varsa soyleyin sicak su falanda fayda etmedi

Ihlamur çayı ağrına iyi gelir parol felan sakın içme sulandırır daha çok gelir

İlk reglim benimde cok yogun oldu ve uzun surdu normal heralde.

Gerçekten dayanamiyorum 8 saat oldu gücüm kalmadi bebeğe bakacak halim yok belimede vurdu agri ağlayacam artık ya :downcast_face_with_sweat:

Peki sonrakiler nasil oldu agriniz oldumu yine yoğunluk nasıldı

Parol alabilirsiniz çok sık almayın yeter. Bu kadar ağrı çekmeye gerek yok kesiyor ya da sulandırıyor diye.

Bende miyom oldigu icin yogun oluyo herzaman ama ilki daha yogun oldu disari cikamadim ogun pedden cikacak diye

Kizim 5 aylık 4.adetimi oldum ağrılı ve yoğun geçiyor doğum öncesi de bu şekildeydi değişen bişey olmadı doğumum sezeryan oldu belki de ondan bilmiyorum senin nasıldı? Ben günde 3 4 sefer yemek kaşığı kızımın calpolundan içiyorum sütten geçse bile zararı olmaz diye sadece anne sütüyle beslendiği için.sende bı dene istersen

7 gün önce 6 ay sonra ilk adetimi oldum inanılmaz ağrılı ve çok yoğundj 3 gün abartı gelic3k size ama günde 20 tane gece pedi bitiriyordum mecalim kalmadı dr gittim vajinal mıayane etti normal dedi ama kanamayı azaltacak ilaç verdi birde ağrım için dikloron verdi gerçektende o kanamayı azaştan ilaç iyi geldi yoksa kanamadan mecalim kalmamıştı demit ilacıda verdi şimdi iyi güzel 7.günüm daha yeni normal pede geçtim