Doğumdan sonra ilk regl

Arkadaşlar lohusalıktan sonra ilk reglinizi ne zaman oldunuz emziriyorum üç gün sonra bir ay olacak regl olmadım. Olsam direk spiral taktırcam ama olmadığım için gerginim. Bu ikinci bebeğim ilkinde hemen düzenli sekilde olmuştum. Süt koruyor falan diyorlar ama içim rahat değil bu sekilde

Süt koruyor diye bi şey yokk canm regl olmasan bile hamile kalabilirsin bnm kızım tam 5 aylık Emziriyorm ilk regl yeni gördüm kişiden kişiye değişebilir 2 yıl bile regl olmayan var

Birazda genetik bir durum sanırım, benim annem iki yıl olmamıs mesela ablamda iki yıl olmadı bende dogum yapalı sekiz ay olacak olmadım henuz..

Lohusa kanamam az az 50 gün sürdü 4 ay oldu doğum yapalı 2 adet gördüm . Kişiden kişiye değişir. Süt adet olmaktan korur hamilelikten değil

Benim lohusalık kanamam 20-25.gun bitmişti 40 ım çıktıktan 20 gün sonra falan ilk reglimi oldum 4ay 12 gün oldu doğum yapalı şuan 3.reglimi oluyorum ama kişiye göre degi bu durum 1 yıl olmayan da var 3 ay sonra yada 40 biter bitmez olan da var

Ben doğum yaptıktan 4 ay sonra adet gördüm bu süreçte regl görmeden spiral taktira biliyormussun kan veriyorsun hamile olmadığına emin oluyorlar takiyorlar bana şehir hastanesindeki doktor söyledi

Duydum ama rahim açık olmadığı için canın daha çok yanıyormuş diye duymuştum. Ama olmamaya devam edersem öyle yapıcam dediğiniz gibi süreç uzun olursa bu stresle yaşamak çok zor olur benim için

Bende bebegim 4 aylikken oldum ne zaman olacağın belli olmaz sen yinede korunarak ilişki yaşa. 2 sene ye kadar olmayanlar var

1 Beğeni

Bebegim 3 aylıkken regl oldum bende

1 Beğeni

Kızım 6 ay 21 günlük ben hala regl olmadım :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Bebegim 2 ay 15 günlük bugün regl oldum

1 Beğeni

Süt korumuyor. Doğumdan 2 ay sonra oldum 6 ayda olmayabilirsin 2 yılda değişir bu

1 Beğeni

Ben bugun oldum tam 7 ay 28 gün sonra vay be cok mutluyumm :hugs:annem gibi iki yıl olmam diye dusunuyordum ama oyle olmadı

1 Beğeni

Darısı başıma inşallah biz de yarın 2 bucuk aylık olucaz inşallah

1 Beğeni

Kimisi de erken dedi bilmiyorum ki :woman_shrugging: