Doğumdan sonra regl

Lohusaligim biteli 10 gün kadar oluyor dün sabah regl oldum hemen başlıyor mu siz de kaç gün sonra oldu?

1 Beğeni

Benimde biteli 10 gün olmuştu dün oldum bugün olmuyorum. Ebeye sordum normal dedi. Erkende başlayabilirmiş düzensizliklerde olabilirmiş ilk zamanlar.

Yanlış hatırlamıyorsam 1 yada 2 ay sonra regl olmuştum

Doğum sonrası ne zaman regl oldunuz kızlar.

Doktoruma göre emzirme aktif devam ettikçe regl olmamak normal.

Sizin süreçleriniz nasıl ilerledi.

Ben hala olmadı 3 ay bitti. Mesela olduk diyelim arık her ay oluyoruz değil mi ?

7 ay sonra oldum,sonra olmadım,sonra yine oldum.Hala düzensizlik devam ediyor

Düzensizlik neden miş

1 ay sonra yanlış hatırlamıyorsam

Ben daha olamadım bakalım canım​:revolving_hearts::see_no_evil:

Tadını çıkar :joy:

1 Beğeni

Ama olamamaktan ötürü kendimi biraz şiş hissediyorum

1 Beğeni

Nasıl şiş ?ödemmi.

Benim ödemim doğduktan 6 saat sonra gitmişti en çok ayaklarımda vardı,okadar kücülmustu ki.dogumdan sonra kilo alamıyorum nedense

1 Beğeni

Ödem gibi değil aslında.67 ile doğuma girdim şuan 53 kiloyuö. 2 ayda gitti.

1 Beğeni

Benimle aynı :face_with_hand_over_mouth:bende 67 girdim 53 çıktım,ama doğurduğum gün çöktüm resmen kilo konusunda

1 Beğeni

Benim doğumun ilk gününden beri kanamam var 40 gün sürüyomuş 26 gün oldu hala kesilmedi

1 Beğeni

Bendw öyle oldum 45 gün lohusa kanaması oldu. 10 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü

1 Beğeni

İlk adetten sonra tekrar adet oldunmu? Benim kanamam bittikten 10 gün sonra bir gün adet oldum sonra kesildi. Normalde 1 hafta olurdum. Sonrasında hiç olmadım. Aklım çıkıyor tekrar hamile olurumda bilmem diye. Benim arkadaşımda yeni doğum yapmıştı hasta olmuyor diye bilmemiş bebek karnında 4.5 aylık olduğunda öğrendi. .

Yok ama bebişim daha 2 buöuk aylık diğer adet döngüm daha gelmedi olurmuyum bilmem. Arkadaşın korunmuyormuydu. Biz yinede korunuyoruz prez. İle

Bizimkide 2.5 aylık ama olmam lazımdı artık. Geri çekilme yöntemiyle korunuyordu bide sütüm korur diye biraz rahat davrandı galiba. Şuan tam korunuyor kordonlarını bağlattı doğumda.