Hanımlar doğumdan sonra daha doğrusu lohusalık kanamasından ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Ben 44 gün önce doğum yaptım yaklaşık 10-13 gündür falanda lohusalık kanamam bitti ne kadar süre sonra regl olmam geriyor normal olan süre ne kadar bilgisi olan var mı yada sizlerin nasil oldu ? Afedersiniz 40 dan sonra ilişkiye girdim bı çok kişide hemen hamile kaldım korunuyordum diye bu şekilde konu açınca korku sardı beni ikinci çocuğum ama ilk nasıl olmuştu hiç hatırlamıyorum
Canım 6 ay 1 yıl olmayan da var, benim gibi kanaması biter bitmez regl olan da var her beden farklı her doğumda da farklı zamanlarda olur
Kızım 6 ay 7 günlük ve ben hala regl olmadım
Ben doğum yapalı 3 buçuk ay oldu dün ilk regl geldi ama sütüm kesilmişti zaten görümcem 2 sene olmuyor mesela kişiden kişiye göre değişir bu durum
Merhaba canım ben hemen oldum 40 çıktı tam bitti demiştim 2 gün sürmedi regl oldum
Yani doğru canım herkesin farklı olur tabi genelde kırk çıkar çıkmaz oluyorlarmis hep öyle duydum bende mi gariplik var diye düşündüm ve ilk çocuğumda değil ama inanır mısın o zaman nasıl olmuştu asla hatırlamıyorum.
Yaa ay o kadar gecikir mi baya olmuş insan da stres yapar olmayınca
Tabi doğum şekline göre kişiye göre değişir de ben ortalama bı zaman vardır diye düşündüm ama iki yıl falan şaşırtıcı
Evet bende çoğu kişiden böyle duydum o yüzden bı endişe ettim gerçi ilişki yaşayalı daha 2 gün oldu bişey olsa bile şimdi belli olmaz zaten
Evet sürekli hamile miyim diye şüphelenmeme sebep oluyor. Şu an mesela beyaz akıntım var bir kaç gündür, önceki gün de midem bulanıyordu. Bi test yapmayı düşünüyorum açıkçası, korunmasız birliktelik de olmadı ama sonuçta onların da bir garantisi yok. Yine de şüphe duyuyor insan. Ben hala emziriyorum ama belki o yüzden de bu kadar gecikmesi normaldir.
Öyle canım korunupda hamile kalan çok kişi var oda insanı hep diken üstünde hissettiriyor. Rabbim inşallah istediğiniz zaman verir .
Aminn inşallah
Ablamın ilk çocukta 40 bittiği gibi oldu ikincisinde 6 ay sonra oldu. Benim de 40 bittiğ gibi ilk regl oldu
Evet değişebiliyormus canım bende 40 in çıktı 12. Gün oldum