Herkese merhaba yeniden. Ben kızım 8 aylık olduktan sonra ilk reglimi oldum 30 Haziran’da. Sonraki reglim 5 Ağustos’ta başladı yani doğumdan önceki düzenime göre olsa yine 30-32 günde bir filan olurdum arada gecikirdi. Bu defa 5 gün gecikmeli oldu yani doğumdan sonraki 2. Reglim. Şu an 11 eylül ve hala olmadım. Doğumdan önceki düzenime göre olsa çoktan olmam gerekirdi, ama dedim ki geçen ay 5 gün gecikti bu ay da öyle olsa 10’unda olmam gerekir. Bugün oldu hala olmadım. Sizin de düzensizleşti mi doğum sonrası böyle gecikme olması normal mi?
Genelde doktorlar 30 günde olanlark üç beş gün gecikmeler yaşanabilir normal diyorlar 35 güne kadar igeceikme olabilir iki gün daha bekle test yap bence bu arada benim adetim hiç gecikmedi sprail var genelde gününde oldum doğum sonrası öncesinde leke ile başlıyor benim adet günümde bir iki
Canim iyi akşamlar ben 40cikti 2 hafta sonra oldum ilk reglim 2.si 1.5 ay gecikti sonra hep 25-26 gün oldum en sonuncu 27 gün sonra oldu hamilelik öncesi 25 güne olurdum
İlkler düzensiz olabiliyor yani o zaman, 6 gün gecikti ama işte geçen ay da geciktiği için normal mi acaba diye arada kaldım. Ay her ay böyle mi geçecek ya hep şüphe
bi düzene gireydi
Aynen canım benimde doğumdan önce şaşmazdı şimdi 10 gün Felan gecikiyor Yusuf Yusuf yapıyorum her ay stres valla… ilk kez geçen ay gününde oldum bu ay ne olacak bakalım
İnşallah düzene girer artık bakalım
aynen benimde aynı erken oluyor geç kalmıyor
45 günlük falandı galiba spiral taktırdım hemen o hafta başladım olmaya düzenli gidiyor benimkide
Acaba spiral mi düzenli olmasını sağlıyor. Emziriyor muydunuz peki?
Umarım canım haberdar et gene
yok normalde spiral düzensizlik yapar şimdilik normal gidiyo bazen 2 3 gün oynuyo ..emziriyorum ama emzirmekle alakası yok bence
Düzensizlik bence kansızlık la alakası var ben kan ilacı kullandım heralde ondan duzeldi eskiden kansızlık vardı ,35.40 günü buluyordu emziriyom suan
Aynen benimde her ay iki üç gün öncesi leke ile basliyor senindemi öyle önceki sparilde daha çok lekelenme olurdu şükür bu yeni takindigimda başlarda çöktü kanama takilali beş ay oldu lekelenmeler azalmaya basladi şöyle adetim gecn ay sekizinde leke ile başladı onunda tam olmaya başladım bu ayda dokuznda leke ile başladı dün adetim başladi işte fazla değil şuan ikinci günü artiyo toplam lekelerle 10 günü buluyor diyebilirim ama tabi aşırı olmuyor ilk üç gün leke oluyor sonra tam adetim başlıyor üç dört gün normal kana oluyor sonra leke devam ediyor ve bitiyo
Kan sonucum iyi aslında hatta üst sınıra yakın çıkmıştı benim.
Doğumdan önce gecikme yoksa emzirmeyle alakalıdır hormonlar vesayre falan oldunuzmi adet yada test yaptınız mı
Hamileliğimden önce de gecikmelerim olurdu ara sıra ama en fazla 3 gğn filan, stresli zamanlarımda daha çok geciktiği olurdu ama normalde zamanında olurdum. Hala olmadım bugün gecikmenin 7. Günü. Bu sabah ilk idrarla da test yaptım sabahtan beri çizgi görünmüyodu ama iyice kuruduktan sonra silik bi çizgi çıkmış. Artık silik çizgiye de güvenemiyorum çünkü doğumdan sonraki ilk adetimden önce de sürekli silik çizgi çıkmıştı sonra adet oldum. Bekleyeceğim bakalım biraz daha
Hayırlısı olsun on gün falan geçsin birdaha yap istersen hiç bu kadar gecikirmiydi
Hamilelik öncesinde hiç gecikmezdi bu kadar. Ara sıra yüksek lisans yaptığım zamanlar derslerde çok stres yaptığımda gecikirdi, dersi atlattığım gün hemen başlardı. Şimdi de belki stres yapmışımdır farkında olmadan. Bekleyeceğim bakalım leke vs gelmezse hiç bir belirti olmazsa yapacağım tekrar test. 5 6 gündür midem de çok bulanıyor ama beta hcg iyice yükselmeden bu kadar mide bulantısı olmaz herhalde demek ki farklı bir sebebi var bulantının da. Ben adet olacağım için bulanıyor diye düşünmüştüm bir gün bulanır sonraki gün adet olurum dedim ama hala gelen giden yok
günlerdir biraz yoğunum yorgunum, bugün de çok sinir vardı üstümde her şey üst üste geldi hiç kendime zaman ayıramadım. Şimdi bi duşa girdim rahatladım belki etkisi olur da başlar artık.
İnşallah hakkınizda hayırlısı olsun stres herşeyi etkiliyor
Dün gece adetim başladı 9 gün gecikmenin sonunda
vücudum hamile gibi davranmaya başlamıştı artık testlerde negatif çıkmasa kesin hamileyim derdim yani
İlk reglim 9 ay sonra oldum doğumdan her reglim de en az 5 gün gecikiyor normal demişti doktorum ama başka şikayetlerinz varsa görünün bir doktora ihmal etmeyin