Dogumdan sonra regliniz her ay oldumu?

Hayirli cumalar kizlar 31 ekimde sezeryan oldum ilk reglimi 18 ocakda oldum 2.yi 14 şubatta oldum bugun 14 mart olmam lazim aslinda ama gece sahurda cok midem bulandi niyetlenemedim bile kalkdigimdan beride hafif bulanti ve halsizlik var korkdum acikcasi hamile degilimdir insallah :smiling_face_with_tear: siz her ay duzenli oluyomusunuz regli

Bir iki gün oynabilir ama düzensizlik normal

Şubat 28 çekdiya daha 2 gunum vardir diye dusunuyorum insallah oyledir vallahi korkmaya basladim

Dogum yapalı altı ay oldu henuz ilk reglimi olmadım soyleyeceklerim bu kadar :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Bende 13 şubatta olmuşdum yeni bugün oldum bir iki gün oynar sıkıntı yapma

Hic olmamak daha iyi biyle hamilemiyim diye insan korkuyo valla

1 Like

Ay darisi bama valla korkuyorum bebe kucuk daha bide hemen hamile kalanlari gorunce uzuluyodum allah isteyene versin

Her ay oldum ama bulantım var bu ay 13 Mart’ta olmam lazım bugün oldu daha gelmedi

Bulantim benimde var ama oyle bi salgin var heralde annem komsum esimde ayni mide bulantisi valla dayanamadim test yaotim cikmadi bisey

19 Kasım’da normal doğum yaptım 17 ocakta spiral taktırdım 18 Şubat’ta ilk regl oldu şimdi biraz lekelenme tarzu var ara kanama mi regl mi anlamadim

Spiralde oyle oluyo canim hemen regli olamiyosun bi kac gun onceden lekelenme yada bitiminde bi kac gun lekelenme oluyo. Tabi yeni takdirmissin ara kanamada olabilir. Bende takdiricam ama 6 aydan once takmiyomus burdaki hastane

1 Like

Bizim doktor 40 çıksın gel dedi ilk bulduğum randevuda taktırdım normal adet bekleniyormus ama ya aylarca olmazsam riske atamam dedim 3. Çocuğum 4. Yu kaldırmaz bu beden

1 Like

Doğumdan sonra 2.ay regl oldum her ay düzenli geliyor 3.ayım olacak.
Aman çok dikkat etmek gerek,adet görmediği halde 2.ayında tekrar hamile kalan bir komşum var :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Likes

Ay canim ne iyi yapmissin valla taksalar hemen bende takdiricam benim 10 yil aradan sonra 2. Cocuk yaşda gecdikce okadar zor olduki hamilelik cok zor gecdi o yuzden gozum 3. Yu kesmiyo

1 Like

Bende ondan korkuyorum yeni dogum yapanlarin hamile kalmasi okadar kolay oluyoki aman aman

Bnde doğumdan iki ay sonra adet oldum üç kere ay ay düzenli idi ama bu sefer bir haftadır gecikmiş bnmki de normal mi bilmiyorum üç kere düzenli oldu da bu sefer niye böyle oldu anlamadım :face_with_rolling_eyes:

1 Like

Benim biri 10 biri 8 yaşında iki oğlum var buda 3. Oğlan​:smiling_face_with_hearts: bebeğimi emzirmem bitsin 2 sene sonra rahim sarkmasi ameliyatı olacam o zaman kordonları baglatmayi düşünüyorum kesin çözüm gerçi Allah’ın hikmeti öyle bile kalan varmış ama nasip biz tedbiri alalim

1 Like

Baya gecikmis canim seninki bende gece olmusum sukur

Massallah massallah brnimde 10 yasinda bi kziim var bide 4.5 aylik kziim var bende ameliyatta baglatmadigma pismanim canim sordular halbuki senin 3 taneymis yeter baglat tabi iyi olir

1 Like

Ayy iyi bari pazartesi kızımın aşısı var aşı olunca iki gün çok ateşleniyor o zaman geçtikten sonra adet olmak istiyorum çünkü aşırı derecede karın bel bacak ağrısı kusma çekiyorum dört gün boyunca emziriyorum ağrı kesici vs de kullanamıyorum zor oluyor