kızlar merhaba 4 Kasım’da sezaryenle doğum yaptım ilk haftalar bu kadar değildi son haftalarda sırtımın sağ tarafında istirahatle de geçmeyen bir ağrı başladı omuzlarımda da bir kaynama yanma hissi oluyor artan ağrıyla
çok geçmiş olsun inşallah ftr fayda eder bende gitmeyi düşünmüyor değilim sırtüstü yatamıyorum asla dediğin gibi artmaya devam ederse kesinlikle bende gideceğim
daha ilerledi galiba benimki her yattigimda yataktan zor kalkıyorum artık hatta bu ara sol bacagim çok agriyo bacağa vuruyo galiba mecbur 1 sene daha bu acıyla yasayacam sonrası Allah kerim benimki 3. normal doğum bu arada öyle sezeryan iğnesi sonucu falan değil doğum sonrası sürekli aynı pozisyonda yatmaktan ve bebeği kucakta taşımaktan kesin
Fizik tedaviye gittim ben arkadaşlar. Kemik taramasında kalçalarımda kemik erimesi çıktı. Evet bu yaşta maalesef. D vitaminim 10 falan hiç kalmamış. Emzirdigim için böyle olmuş tamamen kemiklerimdekini de çekmiş yani yavrum Aylardır ağrıyordu ama gidip baktirmamistim emzirdigim için duruş bozukluğundan veya dinlenememekten kaynaklı diye düşünüyordum. D vitaminim, demirim , B12 hep düşük çıktı. İğne ve hap kullaniyorum 1 haftadır. Sizin de ağrılarınız şiddetlenirse ihmal etmeyin.
çok geçmiş olsun Allah şifa versin iyiki gitmişsin fark edilmiş inşallah takviyelerle kısa sürede toparlarsın ben taşınma sürecindeydim henüz tam yerleşemedim bile bebeğimden dolayı ve daha kötü oldu ağrılarım gün içerisinde asla geçmiyor mutlaka gideceğim
Benimde son tahlilimde hepsi düşük çıktı bende şiddetli bacak diz ağrısı şikayetiyle gitmiştim emzirdiğim için ilaç vermdi d vitamini verdi sadexe oda haftada bir kullan dedi bazen unutuyorum onu da kemik erimesi diyince bende korktum kendimden