Herkese merhaba, daha önce burada örgü sayfamdan bahsetmiştim hatırlayanlar vardır. Benim o sayfamla bağlantılı bir de shopier hesabım var. Bir dönem ürünlerimin satışını oradan yapıyordum ama uzun zamandır kullanmadım. O yüzden biten ürünleri stoktan kaldırmıştım sadece bir kaç tanesi kalmıştı. Onlar da kilden yaptığım broş ve fırçalık. Benim bu hesabımı inceleyen birisi mail göndermiş, ama ben güvenemedim. Böyle bir şey yaşayan var mı sizce bu kişi dolandırıcı mıdır? Görselleri ekliyorum alta, mağazamda pek fazla ürün yok çünkü stoğu olmayanların dışardan görünmüyor olması lazım, bana garip geldi mail atması.
Ürünlerimin hepsi bunlardı, ama stoklarını bitirmiştim bunların. Görünmüyor olması lazım. Bilgisi olan vardır belki burada diye sormak istedim, eşim dolandırıcıdır dedi.
Değil mi ben de başkasının gözüyle girip baktığımda ürünler görünmüyor. Olan 4 ürün için de mail gelmesi garip geldi. Bir yandan maili yanıtlamak istiyorum ama ne diyebilir ki onu da bilemedim.
Bence şu anlık bir durun yani sizin yerinizde olsam yanıtsız bırakırdım bir daha atarsa o zaman irdelemek fayda olabilir ama şu an dolandırıcılık olası duruyor
En iyisi dursun o zaman şu an teşekkür ederim. Tekrar bi hareketlendirmek bir şeyler yapmak istiyorum artık ama önce güzel bi enerji toplamam lazım bunlar için. Hayırlı bol kazançlar dilerim size de
Bu arada instagram hesabımın şifresini unutmuştum ama artık hatırladım yeniden kullanıyorum. Kişisel hesabım değil ama örgülerimi paylaştığım hesabım. Takiplerinizi beklerim @mis.atolye