Kızlar dolap uygulamasi kullanan varsa profilini paylaşsın ordan birbirimizi takip edip ürünlerimizi beğenip birbirimizi önerelim
Ben insta adresimi veriyorum lodosdunyam tas boyama yapıyorum
Bende dun letgoyu indirdim ..de bi tane alisveris yapayim.dedim guvenemedimcobel cop kutusu alcaktim 400 tl ama guvensizlik oldu dolap uygulmasi da vardi sildim.
@sevdaden dolap uygulamam
Letgo guvenirli ama illaki her yerde oluyor dolandirici falan mesela ben TV unitemi sahibinden den almıştım elden flitreleyip Çorum’dan bak elden al
snurr19 da benim hesabım
Bacım yanlis mi yazdın çıkmıyor ki
Benim ablam sahibinden alisveris yaptir 25 bin dolandirildi. Benim esim sevmiyor oyle bende cesaret edemiyirum..
Abooo az uz da degil ha
Dolap hesabım aynurundolabi25
İnstagram satış sayfam mypuffy1_
Takipleşerek destek olursanız çok mutlu olurum
Dolaptan kıyafetlerimi vs satıyorum instadan kendi el emeğim örgüler satıyorum
Ayn dolancilari şikayet etik . Para cezasi odemseler hapis gelmis .
İnşallaah girerler hapse pislikler milletinin emeğine parasina goz dikiyorlar
Benim gardrops hesabım var kızımın ayakkabısını satmıştım birde geçen yaz kardeşimin düğünü için abiye kiralamıştım bir kaç ürünüm var satılık ama alan yok varsa gardrops hesabı olan takiplesebiliriz
Bacım orda satıcıyı bilmiyom da alıcıdan çok komisyon alıyor nerdeyse dolaba göre 2 katı cikiyor
Ben hem gardrops hemde dolap kullanıyorum gardrop çok az kesiyor aksine dolap çok kesinti yapıyor her iki taraf içinde bende ayakkabı satışı yapıyorum sıfır veya ikinci el biribirimize destek olalım hesabımın adı “shimmerrr”
Instagramdan yazdim size
Aynen dolap a göre daha az komisyon alıyor diye biliyorum bende
Dolaptan oyuncak alıyorum. Çok iyi ve uyguna geliyor tavsiye ederim. Sağolsun saticilar fazladan hediye oyuncaklar da koyuyorlar.
Valla geçen eşime ayakkabı aldım bir satıcı iki tarafta da aynı fiyata satışa koymuş 150 tlik ayakkabı gardropsta 300 kusur geliyordu dolaptan 170-180 kusure almıştım