Dört aylık bebekle oyun

Merhaba arkadaşlar dört aylık bir kızım var gün içinde ona nasıl oyunlar oynatabilirim sizler neler yapıyorsunuz

Ne güzel başlık açmışsın inşallah öneriler gelir biz de 3 ay 11 günlüğüz egzersizler bide piyanolu oyun halısı

Evet evet bizimde öyle oluyor nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum oyun halısından da sıkıldı

Bizde 4.5 aylığız oyun halısı tummy time sevdiği çıngıraklarla konuşmaya çalışıyor emeklemeye başladık sadece sırt üstü dönemiyor onun egzersizisini çalışıyoruz
Birde dokunsal oyun oynuyoruz bir kaba su dolduruyorum ellerini koyuyorum 2.3 dakika suya dokunmaya çalışıyor tek sıkıntı sonra ağzına götürüyor​:joy::joy::joy:

Evet o suyu ben de yaptım, hoşuna gitti. İçine de balıklar falan koydum. Kaynamış ılımış su koyuyorum ya da içme suyu. Olur da götürürse midesine dokunmasın diye.

Kız benimki totosunu kaldırıp dönemiyor daha :rofl:

1 Beğeni

Ya ben onu yerim annesi :see_no_evil::kissing_heart::joy:
Canım her bebeğin gelişimi farklı bu kadar erken olması beni yoruyor sadece kendini geri geri koltuğun arkasına sokuyor sonra basıyor çığlığı:joy::joy:
Zamanla ah ah diyeceksin​:joy:

İki tane büyüttüm bu 3. Hep kucakta sırtı yeri gördümü basıyor çığlığı evet çok aceleci olması da yorucu :rofl:

Ay bu el ağıza goturmeler çok mu uzun sürecek biz 2. Ayın ortasında başladık 3 ay 11 gün oldu salya heryerimiz

1 Beğeni

Ayy ben de benimkinde var sanıyordum bı ara ciddi ciddi soydum çocuğu baktım sırtında gotunde bişey mi var diye yatar yatmaz gör havada köprü yapıyor bağıra bağıra

Bizde surekli diyorduk bir yeri ağrıyor doktora götürdük birsey yok dedi :rofl:

Alt değişimi yaparken ıslak mendil paketini ayaklarının altına koyuyorum çap çap vura vura eğleniyor 3 gündür :smiling_face: balon :balloon: aldım lastikli olandan 2 eline doladım sonra ayaklarına doladım onlara vurdukça eğleniyor baya. Kendimce sulu mat yapmayı deneyeceğim kilitli poşeti iyice bantlayarak kapatsam olur sanırım. Sim falan vardı evde biraz da fasulye, mercimek falan atarım. Duyusal gelişim için. Eline mendilini tutturup oyun havasi oynatıyorum hehe bir Ankaralı olarak erken başlaması lazım evlenecek bekarımız çok :grin: Sabahları perdeyi tutturup ona açtırıyorum :grin: Örtüyle cee oyunu oynuyoruz. Oyun halısını, tummy time kartlarını ve piyanoyu söylemiyorum tabi onlar hep var. Bugün de birkaç kitap aldım bakalım okuyacağız beraber :smiling_face:

2 Beğeni

Allah kollarimiza güç kuvvet versin o zaman :rofl:

Ayyy maşallah ne kadarlık bebisin biz 3 ay 11 günlüğüz daha yeni keşfediyoruz herseyi

En keyifli zamanları ya maaşallah yarın tam 4.ay bitecek zaman su gibi :smiling_face:

Geliyoruz peşinizden :face_with_peeking_eye::heart_eyes: evet hep 3. Aydan sonra en eğlenceli aylar keyfini çıkar diyolardi gerçekten öyle :face_holding_back_tears: Allah’ım çocuklarımızı hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

1 Beğeni