Anneler merhaba sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim kızım 5. Ayına yeni girdi formül mama kullanıyoruz sma 90 ml içer ama bir saatte bir açıkıyor fazla ml yapıncada içmiyor sık sık ama az besleniyor bu normal mi ben her saat başı mama yapmaktan yoruldum bu durumu yaşayan var mı
90 ml 5 aylık bebek için az değil mi chathpt sordum da kilosuna göre mama miktarı değişiyor 5 kiloya 120 /150 ml 6 -7 kiloya 150 180 ml 8 kilo olan bir bebeğe 180 /210 ml diyor
Bizimki de 5 aylıkken öyleydi, 6. ayda 120 ye geçmiştim, bende saat başı veriyordum her bebek farklı neticede kimi 3 saat acıkmaz kimi dk başı aranır, doğduğundan beri çabuk acıkan bir çocuk..Totale vurunca zaten günlük içmesi gerektiğinden fazla içiyor, benim bebeğimde Sma Optipro içiyor.. Sık sık beslenmek istemesi yapısıyla alakalı, bende az az ama sık yiyorum kızımda öyle şuan, 1 yaşına girdi ama ağzı boş durmuyor hiç sürekli yiyor sismanda değil
bir saate bir 90ml içiyor yani 2 saatte 180 ml içiyor aslında kilosu 6,800 oda güzel fakat az az sık beslenmesinin altında başka bir şey mi var yoksa yapısal mı bu durumu yaşayan var mı diye sormak istedim teşekkür ederim cevap için
Teşekkür ederim cevap için evet 180ni tamamlıyoruz ama sormak istedim altından illa bişey arıyoruz anneler olarak ![]()
Evet ben biraz takıntı yaptım sanırım ilk bebekte olunca insan herseyini takip ediyor altından bir şeyler arıyor Maşallah kızınıza
sanırım benim kızımda doyacak gibi durmuyor cevap için teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız ![]()