Kızlar bebegim son 2 3 gündür gece uykusuna yatmaya başladı yani 2 3gibi uyuyor sabah 9a kadar ama her 2 maksimum 3 saatte bir emmek istiyor mama vermiyorum kilo alımı önde gidiyor çünkü günde en az 5 6 bez değiştiriyorum ama bu kadar sık emmesi normal mi tam 4.5 aylık geceleri daha uzun durabilmesi gerekmez mi
Benim bebeğim de 4 aylık olacak aynı senin ki gibi uyanıyor azıcık emip yatıyo bence alışkanlık olduğu için kalkıyor birde szıcık emiyo uyuyo zorlasam bile fazlasını emmiyor süt dolu ama tercihen bunu yapıyo
Sadece emziriyorsan normal Max 90 dakikada sindiriliyor anne sütü biz 5 aylığız ben de hâlâ 3 saatte bir besliyorum hemde mama veriyorum bide bez sayısından mi sadece önde gidiyor dedin anlamadım.
Hayır kilo olarak aydaşlarından önde gidiyor o yüzden doktor kesinlikle 6. Aya kadar mamaya müsade etmedi direkt ek gıda gececegiz ama sürekli emiyor bu aralar haliyle acaba doymuyor mu diye düşündüm
O zaman büyüme atağı olabilir
kendinde yeni şeyler keşfettiğinde de huzursuzluk olabilir diyordu Dr lar ama isterseniz uygun bı zamanda drunuzla görüşün içiniz rahatlasın
biz de bir haftadir gece nobetlerimiz başladı
12yle 4 arası mutlaka bir kere uyanıp 2 saat oyalaniyoruz sonra uyku yeniden
Ay bi bitmedi atakları kafayı yedirtecek bana ![]()
![]()
Hahahah herkesin ortak sorunu Allah sabır versin hepimize
Amiiiin ya