Dua için yalvarırım

Allah yardımcın olsun bu hayatta anne olmak kadar zor birşey yok en güzel duygu en zor şey rabbim bütün hasta bebeklerimize acil şifalar versin hepimizin bebeğine çok zor bende cocugumda yaşıyorum halen devam ediyo bi sağlık sorununuz bebeğim de çok zor seylerr yaşadık rabbim dert verip dermansız bırakmasın ama yasiyoruzama işte çok çaresiz kaldığım zamanlar oldu her geceden sabaha çocuğuma ve bebeğime yetemedigimi düşünüp diye çok ağlıyorum Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah :disappointed::palms_up_together:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun Allah bebeğine şifa versin. Allah kimseyi evlatla sınamasın yavrularımızın grip olmasına bile dayanamıyoruz ona geleceğine bana gelsin diyoruz… eminim çok kısa zamanda sağlıkla çıkacaksınız hastaneden iyi haberlerinizi bekliyorum…

1 Beğeni

Size de çok geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin herkesin bebeğine içi sırada benim bebeğime evet dediğiniz gibi annelik çok zor ama Rabbim içimize solduruyor o merhameti o sevgiyi canları sağ olsun

1 Beğeni

Rabbim Şafi ismiyle miniğine şifa sana da huşû versin sen ve bebeğin çok güçlüsünüzdür atlatırsınız inşallah Allah sizden bu dertleri alsın denizlere dağlara taşlara savursub ki size bir daha uğramasın güzel haberlerini bekliyorum :white_heart::white_heart::heart::heart:

2 Beğeni

Allah bin kere razı olsun aminnnnn hepimizin evlatlarına kalıcı şifalar versin rabbim doğru söylüyorsun hayattaki en güzel sevgi evlat sevgisi Allah’ım hiç kimseyi evladiyla sınamasın inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Allah razı olsunnnnn aminnnnnn dualarınız kabul eylesin rabbim bütün evlatlarımıza ne güzel dua lar ediyorsunuz Allah’ım hepimize yardım etsin inşallah Allah’ın bize emanetleri dert verip derman aratmasin :heart::heart:🩵🩵

3 Beğeni

Rabbim şafii ismiyle şifa versin seni evladına evladını sana bağışlasın inşallah :palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

Aminnnn ne güzel dua ettiniz Rabbim razı olsun hepinizden

1 Beğeni

Sizin bebeğinizin nesi vardı

Aminnňn Allah razı olsun hepinizden dualarımızi kabul eylesin rabbim :palms_up_together:

2 Beğeni

Rabbim bebegini sana sag salim kavustursun amin🩷

1 Beğeni

Hepinize burda ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinizden Rabbim razı olsun o kadar güzel dualar ettiniz yüreğine su serptiniz ki her şeyin en güzelini Rabbim sizlere yaşatsın biz elhamdulillah edilen dualarla taburcu olduk bir daha ki kontrole kadar evdeyiz evden tedaviye devam inşallah bir daha hastane köşelerine düşmeyiz Rabbim bütün hastalara tez zaman da kalıcı şifalar versin şu süreçte inanmak teslim olmak ve dualara sarılıp beklemek çok çok önemliymiş bize bu mücizeyi yaşatan rabbime hamdolsun sizlerden de tekrardan Rabbim razı olsun :palms_up_together::cherry_blossom:

3 Beğeni

Çok sevindim Rabb’im hiçbir anneye yaşatmasın sizdende bir ömür uzak etsin her sıkıntıyı:heart:

1 Beğeni

Amin Allah razı çok teşekkür ederim evet belki de dünyanın en zor imtihanıymış evlat Rabbim kimseye yaşatmasın :palms_up_together:

1 Beğeni

Gözünüz aydın Allah bidaha yaşatmasın size bağışlasın çok sevindim

1 Beğeni

Aminnnn Rabbim sizden de razı olsun

Gözünüz aydın rabbim evladın dan hiç ayırmasın inşallah çok sevindim senin adına Allah’ım hiç birimizi evladiyla sınamasın hiç ayırmasın bizi evlatlarımizdan hepsinin bütün evlatların uzun sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah hepimizn :palms_up_together:

1 Beğeni

Yürekten aminn​:palms_up_together::cherry_blossom:

1 Beğeni