29 gün önce doğum yapmış bir anne olarak ne şohusalıpımı bildim ne sezeryan ağrılarımı kimse küçücük şeyleri kafaya takıp kendini üzmesin her şey unutuluyor benim kronik olarak sürdürdüğüm plt rahatsızlığım plesentadan bebeğime geçmiş 27 gün yoğun bakımda kaldı kortizonlarlar güzel seviyeler gördük fakat bugün kontrolde tekrardan seviyelerin aşırı düştüğünü ve acil bir şekilde tekrar yatış yapmamız için arandık şuan yatış yaptık ama inanın belki hayatımda bu kadar çaresiz olmamıştım bu kadar kalbim acımamıştı canım yanmamıştı hiç bu kadar biliyorum ki daha zor da olanlar her şeyin beteri var ama işte annelik velhasıl kimin duası kabul olur bilemeyiz belki dua kapıları açık bir ana denk gelir hepinizden yavrum için dua istiyorum çok küçük çok minik yalvarırım yavruma da dualarınızda yer verin
Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah. Sadaka verin hayrına . Kabul olur inşallah dualarımız iyi haberini alırız ama bi kere düzeldiyse yine düzelir ümidinizi kesmeyin hiç
@Mdnee evet çok haklısınız o kadar basit şeyleri kendimize dert ediniyoruz ki
Rabbim hayırlı acil şifalar versin evladınızı size bağışlasın dualarımız sizinle olacak
Allah hayırlı bir şekilde sağlığına kavuştursun yavrucağı bidaha hastane yüzü göstermesin
Allah sifa versim insallah iyi olur
Valla ya ne dertler var cok sukur bu gunumuzede insallah bebegi iyilesir allah yardimcisi olsun
Amin Allah hepinizden. Razı olsun
Aminnnnn aminnnnn aminnn Allahım razı olsun
Teslim olup Rabbimden mücize bekleyip dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor işte annelik yüreğime söz geçiremiyorum
RABBİM acil şifalar versin. Dua ederiz elbette. İsterseniz mucizeanne uygulamasında da konu açın. Hamilelerin duası kabul olur derler.ALLAH’ın izniyle elbet bir annenin dua kapısı açıktır.
Bebekler sandığımızdan daha güçlü mutlaka gelişmeleri bize de bildirin Allah size bağışlasın evladınızı
Amin Allah razı olsun aslında dua için değil de başına gelen var mı diye paylaşmıştım tekrardan paylaşırım haklısınız
İnanıyorum her şey yoluna girecek bugün geçtiğim yollara çiçek tomurcukları ekiyordur Rabbim mutlaka o ol demeden olmaz kapı aralık çalıyorum çalıyorum kapatmıyor yüzüme elbet bu kadar yalvarmama Rabbim açacak o çaldığım çiçekli yollara çıkan kapıyı
Rabbim en kısa zamanda yavrunun şifasını versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur daha iyi olur inşallah
Rabbım sıfasını versın ınsallah tez zamanda sen guclu olmalısın annesı ınan bana bebekler herseyı hıssedıyo annede olan uzulme sen moralını yuksek tutarsan daha cabuk sıfa bulucaktır allahım şafi adıyla acıl şifalar versın ınsallah
Rabbim sifasini versin insallah tez zamanda iyilesip kucagina almayi nasip etsin
Aminnnn Allah razı olsun
Aminnn haklısınız ama bazen yüreğine söz geçiremiyor insan elimden geldiğince iyi olumlama laf yapıp iyi olmuş günler dualar yapıyorum ama o yüreğe geçmeyen laf bazen üzüyor
Yuregine soz gecirme zaten annesin
Bagira bagira agla hickira hickira
Icine atipta kendinide hasta etme.
O senin bebegin tabiki baslangicin boyle olacagini tahmin etmiyordum ama olduki
Basina tek kapi dua kapisindan ayrilma.
Bunu ben hamileyken ve dogumdan
Sonra kesinlikle sahit oldum.
Bebegin bagisikligi o kadar kuvvetli ki
Emzirmene izin veriyolarsa bol bol emzir
Daha da guclensin.
O iyi olsun da.
Ne kadar güzel anlattınız beni ağlayarak gözyaşlarıyla yalvarmıyorum Rabbime her şeyin hayırlısını veren o