Dua istiyorum Sizden

@Halimee @Öd2121 @kardelen.3 amin kizlar allah razi olsun. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Massallah sizede guclu savascilarimiz insallah bizim minigimizde cikacak evine rabbim korkdugumuza ugratmasin insallah :purple_heart:

1 Beğeni

Şu mubarek aylarin yuzu suyu hurmetini basta zeyneb bebek olmak uzere rbbm butun hastalara sifa wersin cok sewindim daha iyi olsun ins prenses

1 Beğeni

@Hüveydaa nasıl oldu bebiş ameliyat oldu mu? Soruyorum merak ediyorum valla. İnşaAllah eve geçmiştir iyileşmiştir.

2 Beğeni

Ayy ismi de Zeynepmiş kızım gibi :pleading_face::pleading_face: maşallah kuzuma yaa inşallah daha da iyi haberlerini alırız

1 Beğeni

Gecen hafta cuma gunu oldu canim. İyi sukur şuan iyilesme suresinden sonra duruma gore eve cikaracaklar ama en az 2 ayi bulurmuş yinede

3 Beğeni

İnsallah canim benim

Ay ben bunu niye görmemişim okudukça ağladım sonra iyi olmaya başladıkça sevindim. Küçücük beden neler çekti Allahım. Mide kanaması enfeksiyon diyalize bağlanmalar kolonoskopiler ameliyatlar biz dayanamazken minnacık bebek ya. Kalbim acıdı nefesim daraldı annesi ne durumdadır onları yaşarken cehennem gibi. Çok şükür iyi şimdi . Yaşayacak ömrü varmış bebeğin canım benim ya

2 Beğeni

MAŞALLAH BAREKALLAH RABBIM dahada iyi etsin İNŞALLAH

1 Beğeni

:face_holding_back_tears: valla bizim hiç umudumuz yokdu inan cok kotuydu idrar yapamadigi icin şişlik vardi artik vucudu yara olmaya baslamisdi Rabbimin buyuk mucize gosterdi bize doktorlarda umutlu degildi acikcasi ama guclu bizim kizimiz annesi gunde 1 saat kucagina aliyo ozamandan beri daha iyi cok guzel refleksleri var annesini emmeye bile calisiyo ama yassak emzirmek bagirsaklardan dolayi. Sukur iyi suan bide eve ciksa hayirlisiyla

3 Beğeni

Amin insallah canimmmm

Ayyyyy cok sevindim ya elhamdülillah anne babası sadaka cıkarsın MAŞALLAH ona RABBIMin güzel mucizesi onun katında herseyin vardır bir sebebi

1 Beğeni

Güzel haberlerini almak o kadar iyi geliyor ki bana :hibiscus:daha da iyi haberlerini almak ümidiyle.

2 Beğeni

Onun ilacı annesi .o aralarındaki bağ iyileştiriyo yavruyu. Kıyamam ikisinede. Allah ömür verdiyse öyle de yaşaar böyle de. Ama ne acılar çekti yavrucak. Benimki 26sında basit bir operasyon geçirecek diye gğnlerdir kendimi yiyip duruyorum. O anne bu kadar şeye nasıl dayandı. Anne kız çok güçlüler maşallah. Allahım şifa versinntez vakitte evine kavuşsun

2 Beğeni

Amin canim benimm insallah sizlerde iyiki varsiniz dualariniz eksik etmiyosunuz

1 Beğeni

Aynen oyle canim benim :purple_heart:

1 Beğeni

Anne olmak okadar zorki mecbur dayaniyo insan hersey bizim icin rabbim dermansiz dert vermesin. Sizin ne rahatsizligu var cok gecmis olsun canim

2 Beğeni

Amiiin canım. Bizimki bunların yanında çok küçük birşey. İnmeyen testis ameliyatı olacak. Yumurtalıkları yukarda kalmış. Yerine dikecekler

1 Beğeni

Simdiden gecmis olsun canim cabucak olup biter insallah

1 Beğeni

Amin canım sağ olasın​:palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni