Güzel haberler var mı bebişten
4 gündüş ateşleniyomuş enfeksiyon kapmiş malesef canim bagirsak disarda oldugu için. Tekrar oksijen makinasina baglamişlar daha kotu olmasin diye. 2 gun kucagina alabildi annesi şuan yine vermiyolar. Zaten yanina girerkende çok tedbirli sokuyolardi ama işte.
Varmı bir gelişme Hüveyda Hanım?
Bebek nasil haber warmi
Allah ım çok şifa versin tüm evlatlarımıza. Miniğimizde inşaAllah sağlığına evine ailesine kavuşur.
@Hüveydaa Canım, bi haber var mı bebekten, durumu nasıl ?
Enfeksiyonu devam ediyo canim hala duzelince ameliyata alacaklar bagirsak disarda iceri alicaklar
İnşallah bir an önce enfeksiyonu geçer de ameliyata alınır ![]()
Aminn insallah bacimmm
Rabbim sifa wersin ailesine kavustursun tez zamanda
Aminn canim insallah
Ameliyat oldu mu @Hüveydaa Hanım acaba?
Yok canim daha olmadi bugun ince bagirsaklari açildimi diye kolonoskopi yapacaklar acildiysa olucak ameliyat . Ameliyattan sonra bi sknti olmazsa eve cikarabileceklermiş tabi odasina kimse girmiycek disardan misafir kabul etmiycekler . Genel durumu şuan iyi dun videoalrini izledim parmak emiyo emzik emiyo gülüyo sesleri takip ediyo zayiflamiş ama baya
Elhamdülillah nekadar guzel bır haber dün gece ben ona dua etmiştim birden öyle aklıma geldi ALLAH ameliyatında sorunsuz olup gecırtmeyı nasıp etsın İNŞALLAH anne babası o sevıncı yaşasın hep ![]()
Ah canim benim Allah razi olsun iyiki varsiniz
kocamann aminnnnn. En basindan beri takip eden doktor mucize bebek diyomuş cunki durumu cok kotuydu her an kotu haber gelecek diye bekliyoduk ama savaşci cikdi minik zeynebimiz
Çok şükür ya
Rabbim tez vakitte iyileşmesini nasip etsin. Ameliyatı sorunsuz risksiz geçsin inşaAllah
en güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah
MAŞALLAH adına yaraşır bir savaş verdı elhamdülillah
![]()
maşallah canım benim ya Allah’ım inşallah şifasını verir evine gider ![]()
![]()
Oyy maşallah benim kızımın adı da zeynep oda 600 gram doğmuştu oda benim kızım gibi minik savaşçı güçlü çıktı
Rabbim evine gitmeyide nasip etsin inşallah minik kuzuya ![]()