Dua istiyorum Sizden

Güzel haberler var mı bebişten

1 Beğeni

4 gündüş ateşleniyomuş enfeksiyon kapmiş malesef canim bagirsak disarda oldugu için. Tekrar oksijen makinasina baglamişlar daha kotu olmasin diye. 2 gun kucagina alabildi annesi şuan yine vermiyolar. Zaten yanina girerkende çok tedbirli sokuyolardi ama işte.

Varmı bir gelişme Hüveyda Hanım?

1 Beğeni

Bebek nasil haber warmi

3 Beğeni

@Halimee @Sevda.1 ayni kizlar enfeksiyon kapmisdi en son hala ayni

Allah ım çok şifa versin tüm evlatlarımıza. Miniğimizde inşaAllah sağlığına evine ailesine kavuşur.

1 Beğeni

@Hüveydaa Canım, bi haber var mı bebekten, durumu nasıl ?

1 Beğeni

Enfeksiyonu devam ediyo canim hala duzelince ameliyata alacaklar bagirsak disarda iceri alicaklar

İnşallah bir an önce enfeksiyonu geçer de ameliyata alınır :folded_hands:

1 Beğeni

Aminn insallah bacimmm

2 Beğeni

Rabbim sifa wersin ailesine kavustursun tez zamanda

1 Beğeni

Aminn canim insallah

1 Beğeni

Ameliyat oldu mu @Hüveydaa Hanım acaba?

1 Beğeni

Yok canim daha olmadi bugun ince bagirsaklari açildimi diye kolonoskopi yapacaklar acildiysa olucak ameliyat . Ameliyattan sonra bi sknti olmazsa eve cikarabileceklermiş tabi odasina kimse girmiycek disardan misafir kabul etmiycekler . Genel durumu şuan iyi dun videoalrini izledim parmak emiyo emzik emiyo gülüyo sesleri takip ediyo zayiflamiş ama baya

5 Beğeni

Elhamdülillah nekadar guzel bır haber dün gece ben ona dua etmiştim birden öyle aklıma geldi ALLAH ameliyatında sorunsuz olup gecırtmeyı nasıp etsın İNŞALLAH anne babası o sevıncı yaşasın hep :rose:

1 Beğeni

Ah canim benim Allah razi olsun iyiki varsiniz​:purple_heart: kocamann aminnnnn. En basindan beri takip eden doktor mucize bebek diyomuş cunki durumu cok kotuydu her an kotu haber gelecek diye bekliyoduk ama savaşci cikdi minik zeynebimiz

6 Beğeni

Çok şükür ya :smiling_face_with_three_hearts: Rabbim tez vakitte iyileşmesini nasip etsin. Ameliyatı sorunsuz risksiz geçsin inşaAllah :smiling_face_with_three_hearts:en güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah

1 Beğeni

MAŞALLAH adına yaraşır bir savaş verdı elhamdülillah :rose: :palms_up_together:

1 Beğeni

maşallah canım benim ya Allah’ım inşallah şifasını verir evine gider :folded_hands::heart_eyes:

1 Beğeni

Oyy maşallah benim kızımın adı da zeynep oda 600 gram doğmuştu oda benim kızım gibi minik savaşçı güçlü çıktı :palms_up_together: Rabbim evine gitmeyide nasip etsin inşallah minik kuzuya :heart:

2 Beğeni