Dua istiyorum Sizden

Cokkk mutlu olduk gerçekten ayy ne yazacağımı bilemedim Rabbime şükürler olsun diyelim​:palms_up_together:inşallah dahada düzelecek mucizemiz

1 Like

Cok cok daha guzel haberlerde veririm insallah bacim . Biraz kendine gelsinde anneside izin verirse insallah bakalim

1 Like

Amin canim Allah razi olsun :face_holding_back_tears:

1 Like

Tmmm canım

1 Like

Konu açıldığından beri uzaktan takip ediyorum. Kalp çarpıntısı ve kırıklığıyla başlayan süreç elhamdülillah iyiye doğru gidiyor konu başından beri dualarım minik melek ve annesiyle birlikte. Rabbim dünyalarını cennete çevirsin çektikleri tek zorluk bu olur inşaAllah. Şimdi durumu nasıl minik savaşçını

1 Like

Cok sukur bugune hala evde suan bi sknti yok surekli kontrole gidiyo evde egzersiz hareketleri yaptiriyolar Rabbim bidaha ayirmasin anne babasindan bayram yaklasiyo yavrularida yaninda olucak insallah Allah razi olsun :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Elhamdülillah Elhamdülillah daha da güzel günleri olur inşaAllah :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together: beraberler ya artık çok daha kolay ve güzel olur Allahın izniyle sevgi iyileştirir :innocent: