Deme yaa ALLAH onu korusun İNŞALLAH onun hakında ne hayırlı ise süpesizki RABBIM bilir
![]()
Cok uzucu bi durum gerçekten insanın içini derinden artan bi durum Allah yardımcıları olsun
Allah annesine babasına bağışlasın inşallah ![]()
Son durum.ne canim inşallah iyidir.Rabbim annesine bağışlasın. Allahin izni ile iyileşir inşallah ![]()
Rabbim annesine babasina cok gecmis olsun.inshallah toparlar kisa surede hersey rabbimin elinde.bol bol dua etsin.benim en buyuk oglan da ilk dogdugu hafta yogun bakimda kaldi yedigim ignelerden dolayi dogdugunda hic tepki 6 7 doktor vardi basinda anca toparladi kendine getirdi 3 saat sonra uyandim hersey olmus bitmis.ablam vardi iyikide uyuyordun dedi.dayanamazdin dedi.bir hafta yatagimla gittim geldim siringayla besledim aylarca sezeryanla bide daha kotu.
Amin kizlar Allah razi olsun. Saat 2.3 arasi gorebiliyolar bebegi o aradada bilgi veriyolar onun disinda bilgi yok malefes
Bobrekleri iflas etmiş idararini yapamadigi için şişmiş bebek diyalize basliycaklar doktor diyalizi kaldiramaz ama mecbur basliycaz demiş malesef durumu surekli kotuye gidiyo pek umut yok malesef kasiklarida morarmaya başlamiş ![]()
Bu aşamada sormak saçma kusura bakma hüveyda ama gebelikte sorun yoktu muhtemelen değil mi bunlar doğum kaynaklı gelişen komplikasyonlar mi? Doktor ne diyor bununla ilgili kimse hata bizde demese de ne açıklama yapılmis bu konuyla ilgili bilgin var mı
Hamilelikde hic bir sknti yokdu canim gunu doldu sancisi gelmedigi icin gun verip suni sanci verdiler dogum aninda kalbi durdu bebegin orda nekadar asistan stajer doktor varsa karnina basa basa dogum yaptirmislar ölü dogdu zaten. Sezeryane alamadik kanala girdi demisler islerine gelmemis cunki ben ilk kizimda ayni seyi yasadim kafasi gelmek uzereyken acil sezeryane alindim. Aklim almiyo yani bide cankiri yenidogan unitesi yok ordan ankaraya getirdiler ambulansla bu aradaki bosluk ilk mudahale hersey ust uste geldi . Cankiridaki doktor beyinde hasar kalir demis. Ordaki guvenlik korkmayin 10 dogumdan ikisi hep boyle olup ankaraya gidiyo demis bu nasil ihmal Allah sorar. Sapasaglam saglikli bebek suan ölümle cebellesiyo emme refleksi bile yok beyin okadar hasar gormus yani ![]()
Çok acı bir durum
Güzel düşünelim güzel olsun mucizelere çok inanıyorum fakat sonuç ne olursa olsun bu işin sonunu bırakmasinlar gerekirse dava açılsın hastaneye doktora ama yapılan yanlarına kalmasın
Allah annenin kalbini ferahlatsin şimdi nasıl yaniyordur içi.
Ben bu postunu açmaya çok korkuyorum ama bir yandanda belkı ıyıye gıdıyor düşüncesiyle geliyorum bazen bazı durumlarda kelimeler kifayetsiz kalıyor
ALLAH ona şifa versin onun hakında ne hayırlı ıse onu nasıp etsın cok zor bir durum
eğerki ihmal edildiyse kim buna vesıle olduysa ALLAH onların yanına bırakmasın….
Teh kiz hic iyi demedin .
Sen o kadar karninda taşı .![]()
Rabbim en hayırlısını versinnnnn![]()
Ayyy cnm tüylerim tiken tiken oldu okudum yazilanlari Allah’ım çok çektirmesin o yavruya rabbim sağlığına kavustursun cabucak tedaviye cevap versin inşallah ailesine bağışlasın çok zor Allah anası babasına dayanma sabır gücü versin çok üzüldüm ![]()
Aminn canim aminn. Suan bisey denmiyo kotu durumdalar ama muhakkak dava acilir o kiz dikisli haliyle aksama kadar hastanede baba ayri perisan kendini odaya sokuyo cikmiyo . Kizin babasi yok abisi yeni öldü bebegi boyle oldu sinav ustune sinav
Amin canim aminnn. Ama ihmal var apacik belli. İnan bizde oyle hastane saati gelince iyi haber gelecek diye bekliyoruz ama her gecen gun daha kotu haber geliyo rabbim koymusdur bi yoluna hayirlisi neyse o olsun gercekden insan ne diyecegini bilemiyo iki turlusude cok zor
Amin bacimm aminnn vallahi bizde kotuyuz biz boyleyken ana baba zaten perişan kucagina daha hic alamadi annesi sütünü bile kabul etmemis bebek
Valla okuduğumdan beri dua ediyorum. Yavruyu inşallah sağ salim Rabbim annesine babasına kavuşturur. Anneyede Rabbim dayanma gücü versin biran önce toparlar inşaAllah. Duadan başka elimizden birşey gelmiyor kelimeler kifayetsiz…Rabbimin mucizesi çoktur inşaAllah o mucizelerinden birini bu küçücük yavru için de gerçekleştirir.
Vahh yavrum ya onun öyle çekmesi en zoru bende yaşadım iki kızımda yoğun bakimd kaldi anlıyorum o anneyi yoğun bakım yolu beklemesi coknzor her telefonda acaba kötü habermi geldi diye ödum kopuyordu Allah korktugu yere uğratmasin o anneyi üzülmez mi yavrusu yanında yok cok zor çok ![]()
Ah canim benim amin aminn. Olmazlari olduran rabbim insallah bi mucizede minigimize verir. Kucucuk bedeniyle savaşiyo cok sagol bacim iyi varsiniz kiminin duasi kabul olur bilinmez allah razi olsun hepinizden
rabbim dusmanima vermesin bacimm yasayan daha iyi bilir tabi korkdugumuza ugratmasin rabbim