Amin cnm inşallah iyi haberler veririsin burdan![]()
oy Allah’ım cabucak ilk önce ya şafi adıyla şifa versin bebeğe ailesine de sabır versin bir an önce kavuşurlar inşallah ve de Allah’ım o hastanenin belasını versin bende aynı durumu yaşayacaktım kendimi zorla sezeryanla aldırdım
bi haber var mı canım iyiler mi şuan
Yanlarindan geliyorum canim eve yeni girdim bende.diyalize baglaniyo bugun biraz idrarini yapmiş. Mide kanamasi ve enfeksiyonu devam ediyo. Beyaz kan veriliyo şuan iki gundur beyaz kan vermeye gidiliyo hastaneye bebegi uyutuyolarmiş. Ama entube olmuş malesef anne babasinin haberi yok agrisi olmasin diye uyutuluyo diye biliyolarb![]()
Bastırılarak doğurtulan bebek ve doğumdan sonra kalbi duruyor. Anlamadığım bebek uzun süre aç mı bırakıldı da hemen böbrek iflas etti,mide kanaması geçirdi. Damaryolundan hemen serum ne vermediler mi acaba?Çok ama çok üzülüyorum öyle dua ediyorum yavruya. Bu işte ihmal var bence lütfen arkasını bırakmasınlar. Rabbim tez zamanda şifa versin daha fazla acı çekmesin miniğimiz. Anne babaya da bol bol dayanma gücü versin.
Allah tez zamanda şifasını versin inşallah minicik bedeni ile nelere dayanıyor gözlerim doldu resmen ya
allah annesine babasına bağışlasın onu inşallah
Doktor ustume cikdi bastirmak icin diyo 2 saat oncesi kafasi gozukuyo diyolarda senin bukadar acilman olup bebegin bukadar kolay gelmesi mucize demisler sonra olan olmus catisimi dardi anlamadim cikaramamislar bebegi kalp durma olayinda soguk odada bekletiliyomus bebek beyin hasari en hafife indirmej icin sicak odayada alinca bir bir sorunlar cikmaya basladi. Kalp durmasi oksijensiz kalma zaten organlara zarar veriyomuş valla iyiyede kotuyede dua ediyoruz bebekde perisan delik desik heryeri şiş hala
Amin canim amin
Gerizekalilar o kadar eziyet cekdireceklerine vacumla cekselerdi. niye madem kafasi gozukmus cekmemisler bu kadar eziyet niye.minicik bebege cektirmedikleri kalmadi biz okuyunca bile parcalaniyoruz gozumuzden yas suzuluyo annesi babasi ne yapsin.gercekten allah yardimcilari olsun.
Valla bende anlamadim yani sezeryanede kalbi durdu diye almamişlar. Gunu gecmis zaten rskli bi dogum ne diye suni sanciyla zorlarlar aklim almiyi
Gercekten cok uzucu bu kadar diretmek niye
Allah im Yarabbim sen büyüksün. Soğuk oda olayını ilk defa duyuyorum inan ki. Hani yeni doğan sezeryan fln izledim. Hep direk ısıtılan yere gider bebek müdahale de olsa orada olurdu. Tabi doktor değilim bazı şeylere anlam da veremiyorum ztn. Kafası gözüktü diye 2 saat bekletilmesi olayı ztn bebeğin fonksiyonlarını kaybetmesi demek nasıl nefes alsın. Hızlıca doğurtup kurtarma yoluna girmişler ama yine çok beklemişler . Dualarım hep bebek ve aileye . Güzel haberlerini alırız inşaAllah .
Çok acı gercekten okurken yüreğimiz yerinden cikicak gibi oluyor en çok yaşam hakkı olması gereken en küçükler onlar ama daha dünyaya gelmeden çocuğa yüklenen ağır yükler Allah bu insanları gözlerinin bakakalacagi güne erteliyor inancimiz tam beklesinler merhametsiz insanlar rahat yiyip içip onlar bunca gündür gezerken o minicik bedenin yaşam mücadelesi ya anne babanın durumu tahmin etmek bile yüreğimiziderinden sarsıyor kısa bi müddet bebegimi yoğun bakımda bekleyip o cam fanusa bakarak 5 10 dakika gorup ağlayarak geçirdiğim o anı bi ben bi Allah bilir Allah yardımcıları olsun
Ay daha iyi haber yok mu huveyda.
Benimde 8cm acilmam olduğu halde dogramadim. Benim de karnima yüklendiler. Kadının biri üstüme abandi resmen .doktor da dogurtamayinca vakumla çekmişti bebegin kafasını.
Bebegın kafası gorununce dok. Sezaryana almak istemiyor dogurur dusuncesi oluyor galiba. .Ben o kadar yalvardım da beni almadılar. Bebegin kafası görünüyor diye.
Ayrıca soğuk odaya mi alınıyormuş oyle olunca ..
Aklimda birda kaldi valla güzel haberler verisin inşallah. ![]()
Bebis nasil huveyda bi gelisme varmi InsaAllah iyi bi haber gelir.
Sagolun kizlar Allah razi olsun hepinizden. Bugun mide kanamasi olmamiş cok sukur torba takili torbaya kan doluyomus bugun olmamis insallah olmazda onun disinda baska gelisme yok diyalizle idrarini cekiyolar kasiklarindan. Beyinde ki hasar ne durumda hala bakilmadi
Ayy yawrum ya tabbim biran once sifasini wersin ins kimseye guwen kalmadi bu dewirde anlmis degilim normal zor gececekse niye sezeryana almiyolar bnmde cok zor gecti nst yi karnima bagladilar sedyeden kaldirmadilar 24 saat yattim sert yatakda resmen eziyet ediyolar insana ins sag salim ailesine kavusur haberdear et bizeleride gelisme olursa
InsaAllah gunden gune iyi gider yavrum…
Rabbım şifa versin İNŞALLAH peki dini yönden sordunuz mu hiç sonucta en son entübe edildi dediniz bu kadar ezıyet cekıyor küçük bedeni diyalize baglı ayriyeten midesinde sanırım torba falan var dediniz yani biraz ezıyet çekiyor gibime geldi söylemek istemiyorum lütfen beni yanlış anlamayın ama onun için ezıyet degılmi nasıl dıyıcegımı bilemedım ama sız benı anlayın lütfen belkide onun bedenı bu dünyada kalmak istemıyor gibi elbette şifa yaradan da ama çokta ezıyetli bi şekılde zorlamakta o bebek için hayırlı olan neyse o olsun
Allahım çok üzücü çok ya rabbim annesine dayanma gücü versin inşallah bebişe güç kuvvet versin sağlıkla annesinin kollarına kavuşsun gözlerim dolu dolu okuyorum çok üzgünüm
insan anne olunca böyle şeyler gerçekten çok etkiliyormuş önceden de üzülürdüm ama bukadar etkilenmezdim şimdi en ufak bişey görsem tüylerim diken diken oluyor allahın duası olsun inşallah
![]()