Dün kontrol vardı çölyak için kan verdik 😔

İnşallah Rabbim korktugumu yaşatmaz sürekli kabızlık şikayetimiz var ve pişik sorunu 10 gün sonra sonuç çıkar dedi doktorumuz :pensive_face:

Geçmiş olsun canım İnşallah çölyak değildir üzme kendini başka belirtileri var mı çölyakın

Kaç aydır yaşıyorsun canim bu sorunu

Çok geçmiş olsun canım inşallah çölyak değildir zor bir beslenme türü :pleading_face:

Amin canım Allah razı olsun kabızlık huzursuzluk dışında birşey yok aslında huzursuzlukda sürekli değil eskiye nazaran daha iyi aslında önceden alerji testinde gluten alerjisi çıktı ama çok minimum düzeyde idi yapay zekaya soruyorum onla o aynı değil tekrar kandan ayrı bi degerle bakılıyor diyor beklemekten başka çarem yok şuan

Valla bizde hep vardı canım şuan 20 aylık hep alerji ile uğraşıyorum en son çare buna bakalım dedi şuan poposunda çatlak da oluşmuş minik dedi doktorumuz ha mesela bildiğim çölyak hastaları hastanelik oluyor Allah korusun öyle durumda değiliz bizimki kabızlık ve poposunun pişik olması

Amin canım şuan tek temennim o inanki eşim 3 gün oruç tutcam dedi valla bugün dalgınlıkdan arabayı vurmuş iyi değiliz anlayacağın :pensive_face:

Yaa çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize de lütfen, Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah hiçbir şeyi çıkmaz basit bi alerjidir umarım :folded_hands:t2: sonuçlar çıkınca mutlaka yaz olur mu :pleading_face:

İnşallah güzel haberler veririm çok sağol canım :palms_up_together:

Şenay bence basit bir alerji ya inan onun çok farklı belirtileri oluyor inşallah da değildir sonucu yaz lütfen @Senay

İnşallah bacım ya temennim o benim de yazarım :folded_hands:

Geçmiş olsun , ailede başka çölyak hastası var mı acaba ? Bir de glutenli beslendiğinde vücudunda tepki oluyor mu kabarma egzama vs