Düz kafa 4. Aylık

Bebeğimin kafasındğz kaldı çokda düz yagırmadık ama anlamadım . Düzelir mi sizce yastık vs gerekli mi

Yastikla duzelenler varmi hicmi farketmedin bh zamana doktora gosterdinmi

Yok sormadım

Ben ilk 1 aylıkken kafa arkaya doğru uzama yapıyor dedi doktor bende kafa yastıgi almıştım 1 ay kullandım düzeldi şuan gayet iyi. Yinede siz kullanın daha bıngıldak tam kapanmadigi için faydası olabilir çoğu kişi 1 yaşına kadar düzelir diyor bence kullanın

1 Beğeni

Teşekkür ederim siz hangini aldınız resim varmı

Ben bunu kullandım siz iyice araştırın öyle alın ama gecikmeyin ne kadar erken müdahale o kadar iyi

1 Beğeni

Oğlum iki aylıktı kafası düzleşti. Ben yastık almadım ama çok dikkat ettim sağ sol değişimli yatırdım. Düzelmiyor bu çocuğun kafası derken 6. Aya doğru düzelmeye başladı şuan 7 aylık çok güzel oldu kafası. Seninki biraz daha büyümüş ama dikkat edersen düzelir.

1 Beğeni

Venimki de zaten çığu zaman kucakta . Uyurken de sağ sol yatıyor. Doktor oturmaya başlayınca düzelir dedi ama yastık alsam mı bilmiyorum

Ben oğlum kusuyor kafasını çeviremez boğulur diye yastık almadım senin bebeğin kusmuyorsa al daha iyi olur bence.

Benimde kusuyor baya gece kusmuyor ama . Gecede onda yatırmal risk ya . Gündüz de zaten kucak istşyor . Uyurken kafasını sağa sola biraz daha dikkat edeyim ben en iyisi

Arkasını destekle cnm ben arkasına yastık koyup hafif çeviriyordum yan tarafa o zaman çeviremiyor kafasını. Bide yüzüstü koy uyanık olduğu saatlerde hem güçlenir hem kafasının üstüne yatmaz. Oğlum yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor oldum olası ben o şekilde yatıramadım hiç.

Benim doktorum da yine sağ tarafa cok mu yatırdın dedi sağ çok hafif eğim oluşmuş sol tarafa yatırıyorum şimdi. Biz toparlandı dedik tekrar aynı sorun umarım düzelir ama çok hafif dedi doktor :frowning:

Yastık vs aldınız mı

Evet var yastığım ama ben sola yatırıyorum artik