Düz kafa yastıgı kullanan varmı anneler

BEBEĞİMİN KAFASI DÜZLEŞTİ ANNELER 2 aylık hangini alsam daha kullanışlı nolur yardımcı olur musunuz

1 Like

Bence alamana gerek yok die düşünüyorum çünkü bi sag bir sol kendi kafalarını çeviriyorlar ben kullanmadim gerek duymadim fuzuli masrafa grek. Yok die düşündüm

Düzeldi mi sizin peki

Ben de almadım çok korkardım ya düz olursa diye ama sürekli kafasını çevirdi kendi bi de tummy time yaptık çok bişey olmadı

Evet düzeldi şükür. Eskisine göre daha iyi

Babynest aldığımda yastığı vardı. Üsteki modelin aynısı. Bebeğim hiç sevmedi ve sağ- sola dönemediği için huzursuzlanıyordu.

Bizimde 2 aylıktı kafa düzleşmesi oldu daha dikkat ettim yatırırken hafif sağa yada sola döndürüp sırtına yastık koydum uyurken. Şimdi 6 ayımızı doldurmak üzereyiz daha yeni düzelmeye başladı. Şuan gün boyu bol bol oturuyor geceleri hala dikkat ediyorum bi sağ bi sol yapıyorum 1-2 aya dahada düzelecek bence.

Burda bi arkadaş bana bunu önermişti bebeğim kustuğu için kafasını çeviremez boğulur diye almaktan vazgeçmiştim. Sizin öyle bi problem yoksa bakabilirsin.

Birinci attığınız resimdekini kullandım ben. Benim bebeğim 1 aylıkken kafa arkaya doğru uzama yapıyor dedi doktor bende bu yastığı bir süre kullandım oğlum pek sevmedi ama zorladım 2 aylık kontrolümüzde doktor çok güzel olmuş kafası dedi. Şuan 2 ay 20 günlük olduk kullanmıyorum bı sağa bı sola arada kendi çeviriyor. Tek sıkıntı kafasını sağa sola sık çevirmeye başladı yastık var gibi etkisi kaldı sanırım yastık varken ceviremiyordu

benim bebegim hep sag tarafa yatmis bende bilmiyordum 2 ay boyunca sag tarafi icine göctü resmen düz kafa yastigi aldim ama cok farkli kesinlikle bunu tavsiye ederim hemde cok rahat ediyor 2 saat uyuyacagina 4 saat uyuyor resmini atıyorum trendyoldan almistim

E bebekten aldım seklı kalp gbı bebegım rahat edemedı suan resmen buyuk yastıkta yatıyo bızler gbı cevırıyorm alıskın olmadıgı ıcın cabuk uyanıyo ah bu bebısler yenı ınsan yetıstrmek ne zormus yahu​:face_exhaling:

Benim oglan 11 ay olacak halen yastik kullanmiyoruz.