Kizlar dogum yapali 5 ay oldu , dogum kontrol hapi kulaniyorum fakat marta 2 defa adet oldum. Şimdi bu ay yine 2 hafta arayla gene adet oldum. Hapi duzenli kulaniyorum aslında niye böyle oldu anlamadim. Normal mi bu durum?
Her gün aynı saatte içiyorsunuz degılmı ? Farklı saatte içmek yapar. Birde ne zamandır kullanıyorsunuz bulmuyorum ama bende kullanıyorum ilk 3 ay duzensızlık ara kanama yapabılır. Size birde şey sorsam ben 3 aydır kullanıyorum kalbimde hafif sızı agrı yapar gıbı oluyor sizde oluyormuş acaba yan etkımıdır bu ?
Merhaba Ayni saate kulanmaya Ozen gösteriyorum, iste 3 ay olcak daha. Nezaman duzelir peki?
Wallahi benim de sol gogsumde sizi agri oluyor kamburgalara doğru Kalpten mi geliyor bilmiyorum, ama o bahsetgnz sizi var bendede
Hani hapın etkiside olabilir. Doğumdan sonra rahmin toplanması herkeste fark etsede çoğunluğu 1 yılı buluyor. Ki ben ilaç kullanmadığım halde düzensizlik var 8 ay olacak. Gitmiştim bir kere sıkıntı yok dedi ama randevu aldım tekrar gideceğim bakalım ne diyecek. Sizin bahsettiğiniz durum bende de oluyor ekstra başka durumda oluyor mesela ve normal kabul edemiyorum artık.
Genelde 3-4 aydan sonra düzene giriyor benımde su an 4. Ay olacak 2.3. Ayda olmustu bu ay vaktınde oldu buyuk ihtımalle duzene girer. O agrı nıye oluyor kalp kısmında sızı bende bılmıyorum yan etkı olabılır belkı arada da korkutuyor