Hanımlar varmı kullanıp memnun kaldığınız ebeveyn kontrolü bisiklet almayı düşünüyorum da
Selamlar, arkadaşlarım globber kullanıyor. Gerçekten bütçesi olanlar için, çocukların çok rahat edebileceği konforlu bir bisiklet. Ben de e bebekten kırmızı koltuklu ve gölgelikli olan modeli aldım. Gayet güzel iş görüyor o da. Memnunum ben. Oğlumla parka gidiyoruz felan seviyor onda gitmeyi.
Globber almama değmez diye düşünüyorum ya çünkü çok fazla aktif olarak dışarı çıkmıyoruz ona ayıracağım bütçeyle farklı birşeyler de alabilirim e bebekdeki modeli bende online de bakdım memnun musunuz acaba
Bizde prego happy dino plus kullanıyoruz memnunuz. Hatta bisikletin arkasında yetkili servisin numarası yazıyor bizim katlarken yanlış katlamamız sebebiyle kırılan parçayı ücretsiz olarak yenilediler ilgililer. O zaman adanada yaşıyorduk biz kendimiz götürdük yarım içinde yeni bir şekilde aldık.
Direksiyonu aktif ya da pasif hale getirebiliyorsunuz. Koltuk pozisyonu değişebiliyor. Ebeveyn kontrol çubuğu iptal edilebiliyor. Kolay katlanıyor.
Ben de araştırıyorum. Kızım artık bebek arabasına oturmuyor ağlıyor ama bisikleti denedik kendisi sürdüğünü zannettiği için baya sevdi uzun süre inmek istemedi. Pregonun çift yönlü olanları var onları beğendim ve elele markasınınki de güzel. Bir de gardrops hesaplarında ikinci el çok fazla globber var iknci el globber mı alsam bilemedim. Çok temiz kullanılmış az kullanılmış yeni gibi olanlar var
Ya ben gerçekden şanslı değilim sıfır üründe bile sorun yaşarım oyuzden ikinci ele hiç bulaşmıyorum ama çok mantıklı birşey kısa süreli kullanacağı bir şeye yüklü paralar vermek bu zamanda mantıklı değil bu hafta memlekete gidicem kızımı getirip bakmak daha doğru olucak gibime geldi söylediğiniz markalarıda araştıracağım teşekkür ederim
Biz bunu aldık indirimdeyken memnunuz
bisikleti de var.
https://www.elelebaby.com/elele-fertile-6in1-ebeveyn-kontrollu-3-tekerlekli-cocuk-bisikleti-cift-yonlu-yesil-1340
Ben de işte bu bisikleti beğenmiştim indirşme girdi bitti hemen kalmadı bayadır bakıyorum stok yenilenmiyor
Ben memnunum hem ebeveyn kontrolü var hem bebek ileride kendi kontrol edebiliyor
Direksiyonu kilitleyebilirsiniz bebeğinizin çevirmesini istemezseniz. iki pedal noktası var biri ayak basmak için daha küçük olup bisiklet sürmeyenler diğeri üç tekerlekli kullananlar için. Çift yönlü, yüzü size dönük kullanabilirsiniz. Güneş tentesi çıkarılabilir de aynı zamanda. Yine kontrol çubuğunun farklı boyları var ayarlayabilirsiniz. Biz her gün iki kez dışarı çıkıyoruz ve artık bebek Arabası kullanmıyorum. Oğlum da bayağı seviyo. Biniyor parkta bisikletiyle dolaşmak istiyor. Ki biz parka 20 dakika yürüyoruz yani o yirmi dakika bisikletiyle parka gidiyor ve geliyor.