Egitici oyuncaklar 🎉

Flash indirimle beşki düşer yine. Onlarıda takip edin sürekli takipteyim ben . Favorimden flasha girenleri alıyorum hemen :grinning_face_with_smiling_eyes:

Bende trenyoldan bakiyom ..Artik gına geldi baka baka :joy::joy:

Ay sorma sosyal medya kullanmıyorum güya ama bu trendyol çok vaktimden çalıyor . Almasamda bakmak hoşuma gidiyor :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Tabi canım sakla hersey aldı başını gidiyor valla hayırlısı canım senin içinde

Eğlenceli hikayeler çok güzel bizim oğlumuz çok seviyor. Biz doğum gününde bisiklet ve ayakkabı almıştık. Sağlıkla büyüsün inşallah :folded_hands:t2:

Ne guzel bende bir an büyük düşünmüştüm de kizim büyüyene kadar cok daha gizel seyler çıkar.. stcooker fln almak isterdim .

Hahahahah ayniiii ben :joy::face_with_hand_over_mouth:

Bende cok bakarim . Kafaya koyduğumu da para biriktirip alirim.

Aynen bende​:grinning_face_with_smiling_eyes: eskiden kozmetik ve kıyafetle doluydu favorilerim. Şimdi ise bebekle alakalı herşey :grinning_face_with_smiling_eyes: ama şimdi halı koltuk yıkama makinesi koydum kafamaa onu alcam

Bu tablete de bakabilirsiniz, içeriği dolu dolu çok güzel eğitici bir oyuncak

Ayy aynısı bendede var​:face_with_hand_over_mouth::joy:ben alcam da artık seneye alirim ..koltukların baya kirlendi valla .

Bunun içeriğini biliyon mu ?Benim aklıma da geldi de fisherprice de aynısı var da içerikleri aynı mı bilmiyorum.

bende geçen buna bakıyordum​:face_with_hand_over_mouth::joy:

Çok kir çıkıyor denedim bi kere. Koltuklar yine elle silinşyor da yataklar çok bakteri yuvası. Daha çok yatak için almak istiyorum

Oğlum bunlarla çok vakit geçiriyor gün içinde. Her biri gelişimine katkı :heart:

Birazdan ben de aldığımız kitaplar için konu açacağım kitap tavsiyesine beklerim :smiling_face_with_three_hearts:

Tsk ederiz canim ..Dur hemen geleyim :face_with_hand_over_mouth: